Italiano

Podkategorije

Ponudniki

Bar La Mia Vita

Kontaktna oseba: Ticijana Bržan

Pri nas nudimo odlično kavo, tople napitke, ledeno kavo, domača vina, razne koktelje, naravno limonado in naravni pomarančni sok, razne alkoholne in mešane pijače. Nudimo tudi prigrizke: toast, sendvič, pice, palačinke, rogljičke ter domač narezek. Ob vikendih se družimo in poslušamo glasbo v živo (občasno). Smo družinsko podjetje, ki deluje od oktobra 2019. Vabljeni v naš mali raj.

Prikaži opis ponudnika

Bar Lonka

Kontaktni osebi: Taja Čeligoj in Monika Kirn

maj–sept.: 7.00–24.00, okt.–apr.: 8.00–22.00 (ob slabem vremenu zaprto)

Bar Lonka se nahaja na začetku glavne promenade, ob parkirišču.
Vzemite si trenutek zase v prijetnem okolju in odlični postrežbi.
Privoščite si okusno kavo, razne prigrizke ter brezalkoholne in alkoholne pijače.

Prikaži opis ponudnika

Bar Vitaminček

Kontaktna oseba: Danijela Cerkvenik

prilagodljiv na sezonski čas

Smo bar na plaži, kjer lahko naši gostje uživajo tako v brezalkoholnih kot alkoholnih napitkih. Poleg standardne ponudbe imamo tudi pestro izbiro slovenskih butičnih piv, veliko naravnih sokov, limonad z okusi, koktejlov, vin primorskih vinarjev ter LCHF in veganske sladice in še in še.

Prikaži opis ponudnika

El Cantante Bar

Kontaktna oseba: Moreno Gunjač

Prijazno osebje, toplo vzdušje, odlična kava in vse vrste toplih napitkov, hladno pivo ter širok izbor koktejlov in trendovskih pijač.

Prikaži opis ponudnika

Hampi bar

Kontaktna oseba: Jerneja Salober

pon.–pet.: 8-00–23.00, sob.:-ned.: 14-00–23.00

Topel bar z lesenim interjerjem. Kužki so zelo dobrodošli. Pri nas lahko dobite klasično ponudbo barskih pijač z nekaj posebnostmi, predvsem so to izdelki okoliških pivovarjev in vinarjev. Organiziramo pa tudi družabne dogodke. Med glavnimi je Vinyl Day, ki poteka vsak petek od 16. ure dalje. Prirejamo pa tudi umetniške razstave z glasbo v živo ter degustacije piv in vin lokalnih obrtnikov. Biker’s welcome! 10 % popust na vse pijače, za vse motoriste.

Prikaži opis ponudnika

Hangar Bar

Kontaktna oseba: Matic Horvat

Naša trenutna ponudba zajema naslednje dejavnosti:

Gostinske storitve. Pohvalimo se lahko, da smo prvi v Izoli in med prvimi na Obali vpeljali ponudbo in predstavitev tako tujih kot slovenskih butičnih piv. Tudi mi podpiramo razvoj slovenskih butičnih pivovarn, saj zadnji dve leti prodajamo izključno lokalna oz. slovenska piva. Prav tako sledimo načelu Najprej lokalno tudi pri ponudbi ostalih naših artiklov.
Organizacija kulturnih in športnih prireditev, organizacija Izola Beerfesta in Blues’n’Rock Festa, organizacija timbilding programov in sodelovanje pri različnih projektih z ostalimi poslovnimi partnerji.

Za lažjo predstavo prilagam nekaj spletnih povezav ter fotografij naših artiklov:

Prikaži opis ponudnika

KAVA BAR LIVADE

Kontaktna oseba: Polona Mavrič

7.00–21.00

Pri nas dobite najboljšo kavico v mestu, čaje, 20 okusov vroče čokolade, naravne sokove, ledeno kavo, pester izbor alkoholnih pijač in ginov, brioše, toaste, sendviče, sladoled.

Prikaži opis ponudnika

Mai più bar

Kontaktna oseba: Alen Antolovič

Mai più je lokal ob izolskemu stadionu, kjer se šport, kultura in glasba povežejo in nudijo sproščen prostor za dobro voljo in klepet. V lokalu najdemo drese znanih izolskih športnikov, zgodovinske razglednice Izole, ribiške pripomočke in obsežno kolekcijo glasbenih plošč. Mai più je lokal s poudarkom na lokalnih vrednotah, kjer se pije izolsko vino in je vsakdo dobrodošel v pristni izolski družbi.

Prikaži opis ponudnika

Royal bar

Kontaktna oseba: Nataša Sluga

pon.–čet.: 7.00–24.00, pet.: 7.00–1.00, sob.: 8.00–1.00

Naj se vaš dan začne z najboljšo kavico (Excelsior caffé)! Nudimo tudi rogljičke, toaste, razne tople in hladne napitke, pestro ponudbo piv in tudi vedno sveže točeno pivo Kozel. Podpiramo Vina Koper in strežemo večino njihovih vin. Postrežemo vam tudi cviček in mnogo druge pijače, ki jih v izkušenem Royal Baru strežemo že več kot 30 let. Na pokriti terasi se pozimi lahko ogrejete, poleti pa ohladite in sprostite z vedno prijetno glasbo. Za prigrizke je vedno poskrbljeno, še posebej ob petkih, ko poskrbimo za dodatne popestritve.

Prikaži opis ponudnika

Wine bar Manzioli

Kontaktna oseba: Matej Zaro

Manzioli Wine Bar se nahaja na istoimenskem trgu v osrčju starega izolskega mestnega jedra. Lokal, ki je odprt vse dni v letu, vas bo razvajal z jutranjimi kavami, več kot sto vrstami vin, široko paleto domačih in tujih piv in z rumi ter prigrizki pa tudi cigarami.

Prikaži opis ponudnika

Preglej ponudnike na zemljevidu