Italiano

Podkategorije

Ponudniki

Cliff Spa Belvedere

9.00–21.00 oz. po dogovoru

Naročanje na spletni strani.

Hotel Cliff na Belvederju nudi: savne (turško, finsko in zeliščno), bazen, masaže, lepotne in kozmetične programe, fitnes pa tudi VIP ponudbo – možnost zakupa privatnega prostora s savno.

Prikaži opis ponudnika

Wellness & Spa Mirta

Wellness: vsak dan od 14:00 do 20:00, bazen: ob sredah od 12:00 do 19:00, druge dni od 7:00 do 19:00, savna: vsak dan od 14:00 do 20:00

V Wellness & Spa Mirta v Izoli lahko obisk začnete z razvajanjem v savnah. Na voljo so rimska parna kopel, suha finska savna, infrardeča savna, zeliščna savna, »ledeni trenutek« in »mokra jama«. Wellness & Spa se nahaja v depandasi Mirta, s samostojnim zunanjim vhodom in neposredno povezavo s Hotelom Mirta, v prečudovitem in mirnem mediteranskem parku. Da bo sproščanje kar se da prijetno, se prepustite blagodejni masaži v bazenu. Za popoln užitek lahko ob zdravem napitku strnete občutke našega razvajanja v prijetnem počivališču ali na zunanji terasi.

Prikaži opis ponudnika

Wellness center Hotela Marina

V centru dobrega počutja si gost lahko privošči vse, od kratkega obiska savne do večdnevne prečiščevalne terapije za celo telo. Na razpolago je masažni bazenček, finska savna in soba za ročno masažo. Strokovnjaki posebej priporočajo aromatične protistresne masaže, refleksne masaže stopal ter različne lepotne programe. Par lahko preživi večer v intimi masažnega bazenčka in savne ob svečah, kozarčku vina in romantični glasbi. Za savno z masažnim bazenčkom je potrebna predhodna rezervacija.

Prikaži opis ponudnika

Preglej ponudnike na zemljevidu