Italiano

Podkategorije

Ponudniki

OUTDOOR CAMPERVAN

Kontaktna oseba: Borut Anzeljic

V najem ponujamo volkswagen Californio 4 motion. Outdoor campervan je namenjen kampiranju za 4 do 5 oseb, saj je opremljen z velikima posteljama: 150 x 200 in zgornjo 120 x 200. V hladnejših dneh se lahko pogrejete z ogrevalnim sistemom webasto. Izredno udobno vozilo za vožnjo po različnih poteh ima vse, kar ponuja sodoben SUV, hkrati pa je odličen mini apartma na štirih kolesih. Primeren je za vse avanturiste, ki radi raziskujejo nove kraje z željo po aktivnem oddihu.

Prikaži opis ponudnika

Plaža Svetilnik Izola

Kontaktna oseba: Roki Pečar

Na plaži pri Svetilniku oddajamo v najem ležalnike, senčnike in varnostne sefe za shranjevanje osebnih predmetov ter poskrbimo za to, da se obiskovalci plaže počutijo varne s povečano ponudbo plažnih pripomočkov.

Prikaži opis ponudnika

RENT A BIKE IZOLA

Kontaktna oseba: Peter Može

Od leta 2018 v Izoli oddajamo različne tipe koles. V naši floti imamo otroška, mestna, gorska, treking in električna kolesa. Naša posebnost so zložljiva 20-colska kolesa, t. i. poni. V sodelovanju s trgovino in servisom koles Koloset smo posodobili našo floto z novimi treking kolesi znamke Giant.
Pri nas vam lahko pomagamo pri iskanju namestitev v Izoli in bližnji okolici. Sodelujemo tudi s turistično agencijo Bele skale, tako da našim gostom ponujamo tudi različne dnevne izlete, razne degustacije, oglede mest in ostale storitve.
Našo pisarno najdete v starem mestnem jedru v Ljubljanski ulici.

Prikaži opis ponudnika

TIC IZOLA

Kontaktna oseba: Dean Kocjančič

V TIC Izola vam bomo z veseljem pomagali doživeti nepozaben oddih v Izoli in slovenski Istri. Predstavili vam bomo znamenitosti, restavracije, nastanitvene možnosti, plaže, aktivnosti in vas seznanili z aktualnimi informacijami ter dogodki. Obiskovalcem nudimo tudi promocijski material Izole, slovenske Istre in Slovenije.

Prikaži opis ponudnika

Preglej ponudnike na zemljevidu