Italiano

Podkategorije

Ponudniki

Bar La Mia Vita

Kontaktna oseba: Ticijana Bržan

Pri nas nudimo odlično kavo, tople napitke, ledeno kavo, domača vina, razne koktelje, naravno limonado in naravni pomarančni sok, razne alkoholne in mešane pijače. Nudimo tudi prigrizke: toast, sendvič, pice, palačinke, rogljičke ter domač narezek. Ob vikendih se družimo in poslušamo glasbo v živo (občasno). Smo družinsko podjetje, ki deluje od oktobra 2019. Vabljeni v naš mali raj.

Prikaži opis ponudnika

Bar Lonka

Kontaktni osebi: Taja Čeligoj in Monika Kirn

maj–sept.: 7.00–24.00, okt.–apr.: 8.00–22.00 (ob slabem vremenu zaprto)

Bar Lonka se nahaja na začetku glavne promenade, ob parkirišču.
Vzemite si trenutek zase v prijetnem okolju in odlični postrežbi.
Privoščite si okusno kavo, razne prigrizke ter brezalkoholne in alkoholne pijače.

Prikaži opis ponudnika

Bar Vitaminček

Kontaktna oseba: Danijela Cerkvenik

prilagodljiv na sezonski čas

Smo bar na plaži, kjer lahko naši gostje uživajo tako v brezalkoholnih kot alkoholnih napitkih. Poleg standardne ponudbe imamo tudi pestro izbiro slovenskih butičnih piv, veliko naravnih sokov, limonad z okusi, koktejlov, vin primorskih vinarjev ter LCHF in veganske sladice in še in še.

Prikaži opis ponudnika

Beach Garden – Grill & Pizzeria

Kontaktna oseba: Dušan Kadič

Beach Garden se ponaša z lepo urejeno teraso, ki v poletnem času nudi pravo zatočišče pred vročino. V ponudbi imamo pice in jedi z žara. Hrano dostavimo tudi na dom.

Prikaži opis ponudnika

Cafe d'Isola

Kontaktna oseba: Simon Podrižnik

zimski: 7.00–22.00, poletni: 7.00–24.00

Bar Café d’Isola se nahaja na začetku izolske mestne promenade. Poleg odlične kave, ki vam jo postrežemo tik ob morju, lahko s kozarcem dobrega lokalnega vina, slovenskega butičnega piva, prigrizkov ter ostalih brezalkoholnih in alkoholnih pijač uživate tudi v čudovitih sončnih zahodih.

Prikaži opis ponudnika

Caffé alle Porte

Kontaktna oseba: Katja Rosa

pon.–čet.: 7.00–24.00, pet.–sob.:7.00–01.00, ned. in prazniki: 8.00–23.00

Smo kavarna sredi starega mestnega jedra. Veliko pozornosti posvečamo kavi. Nudimo zajtrke, kot npr. jugurt z granolo, razne sveže iztisnjene sokove, tople kruhke z namazi, razne toaste, prigrizke, kot so sendviči, narezke ter vse vrste pijač. Ponudbo prilagajamo letnemu času in vsakič znova postrežemo kaj novega.

Prikaži opis ponudnika

Casa della pizza

Kontaktna oseba: Matjaž Antolovič

V piceriji pripravljamo pravo italijansko pico. Posebnost naše pice je ta, da testo vzhaja 48 ur in pri pripravi ne uporabljamo kvasa, ampak bolj zdrav kvasni nastavek »lievito madre«, ki izhaja iz Neaplja. Testu dodamo sojino moko in ekstra deviško oljčno olje s Sicilije.

Odlična izbira za praznovanja zaključenih skupin.

Prikaži opis ponudnika

COOKING QUEEN

Kontaktna oseba: Sara Rutar

Pripravljam sladice in dizajnerske torte po naročilu. Razvoz po celi Sloveniji.Organiziram in vodim tudi razne kulinarične delavnice ter pripravljam sladko slani cattering po predhodnem naročilu.

Prikaži opis ponudnika

CUKERIN

Kontaktna oseba: Daniela Gergeta

Peka domačih slaščic, tort, peciva itd.

Prikaži opis ponudnika

El Cantante Bar

Kontaktna oseba: Moreno Gunjač

Prijazno osebje, toplo vzdušje, odlična kava in vse vrste toplih napitkov, hladno pivo ter širok izbor koktejlov in trendovskih pijač.

Prikaži opis ponudnika

Fast Food Veni

Kontaktna oseba: Gregor Šavle

pon.–pet.: 10.00–18.00

Fast food Veni je prvi fast food v Izoli in deluje že od leta 1999. Pripravljamo kvalitetno hrano za konkurenčno ceno. Poleg toplih malic in kosil nudimo različne mesne in ribje jedi, pice na kos, sendviče in burgerje.

Prikaži opis ponudnika

Gostilna Bujol

Kontaktna oseba: Alen Pušpan

Gostilna Bujol ponuja ribje jedi iz dnevno svežega ulova in tipične morske delikatese, ki so značilne za slovensko Istro. Prava posebnost je domači namaz bakala, ročno izdelan po tradicionalnem receptu. Svojo ponudbo dopolnjujemo z vini okoliških vinarjev.

Prikaži opis ponudnika

Gostilna Doro

Kontaktna oseba: Igor Božič

7.00–23.00 (prilagojen razmeram od 11.00–20.00)

V senci kostanjevih dreves vas vsako leto zvesto pričakuje toplo primorsko gostoljubje! Želimo vam, da si tu oddahnete in se okrepčate ob dobri kapljici in izbranih hišnih specialitetah. Za vas pečemo le na posebnem »sladkem« oglju in skrbno pripravljenem žaru. Tako pripravljen žar da mesu poseben in edinstven okus. Vabljeni!
Nudimo tudi nastanitev v turističnih apartmajih.

Prikaži opis ponudnika

Gostilna Istra-Istria

Kontaktna oseba: Bedat Sulejmani

Gostilna Istra se nahaja v centru Izole in je znana po tipični istrski kuhinji. Ponuja specialitete z žara, pice, testenine z različnimi omakami in morske specialitete, najbolj pa smo ponosni na pripravo kalamarov.

Prikaži opis ponudnika

Gostilna Jasna

Kontaktna oseba: Veljko Stupar

Gostilna z dolgoletno tradicijo nudi različne jedi, predvsem ribje in mesne. Notranji sedeži: 90, zunanji sedeži: 200.

Prikaži opis ponudnika

Gostilna Korte

Kontaktna oseba: Leila Džafić

Naša sreča je zadovoljen gost, ki se želi vrniti. Gostilna Korte je gostilna z večletno tradicijo istrsko-mediteranske kuhinje (že od leta 1964). Nudimo pestro izbiro domačih istrskih mesnih in ribjih jedi. Uporabljamo izključno domače olivno olje, sestavine lokalnega porekla, držimo se receptov svojih prednikov. Naša ponudba obsega od hišnega pršuta, klobas, ovčjega sira, domačih njokov z divjačino do fužev z zajcem ali tartufi, bifteki slovenskega porekla ter ostalih mesnih jedi, pa do kalamarov na raznovrstne načine ter ostalih ribjih jedi. Ponujamo izbor hišnih sladic, kakor tudi bogato izbiro lokalnih vin. Ob jedeh vam postrežemo domač kruh.

Pozimi v prijetnem ambientu kamina, poleti pa v senci stoletnih cipres. Prijazno osebje v domačem ambientu se bo potrudilo Vaš obisk pretvoriti v nepozabne trenutke. Gostilna je primerna za druženje in sproščanje družin, za praznovanja, pa tudi poslovna srečanja, saj je na voljo ločen prostor, idealen za sestanke. Pred gostilno je tudi velik parkirni prostor.

Tu smo zaradi vas, za vas.

Prikaži opis ponudnika

Gostilna Manjada

Kontaktna oseba: Aljoša Tomšič

ned.–čet.: 11.00–18.00, pet.–sob.: 11.00- 20.00

Gostilna in picerija Manjada se nahaja nasproti hotela Haliaetum (San Simon). Ponujamo dnevno sveže pripravljena kosila iz sezonske ponudbe in različne mesne ter ribje jedi po naročilu. Postrežemo vam tudi testenine in pice. V pokritem in ogrevanem zimskem vrtu smo z otroškim kotičkom poskrbeli tudi za najmlajše.

Prikaži opis ponudnika

Gostilna Ribič

Gostilna Ribič se nahaja v starem mestnem jedru Izole in je najstarejša gostilna v mestu, saj se lahko pohvali z več kot 140 leti tradicije. Gostom nudi ribje jedi iz dnevno svežega ulova ter različne jedi po naročilu.

Prikaži opis ponudnika

Gostilna Sidro

Kontaktna oseba: Vladimir Godina

9.00–22.00 (ob četrtkih zaprto)

Gostila Sidro se nahaja na poti iz mesta proti mandraču, tik ob morju, s pogledom na ribiško pristanišče in izolsko marino. Gostilna Sidro si je z dolgoletno tradicijo pridobila številne stalne goste, kar priča o kvaliteti ponudbe, ki bo presenetila tudi vas.
Vse jedi so pripravljene po družinskih receptih. Gostom postrežemo z vsak dan svežimi ribami, školjkami, drugimi morskimi specialitetami in tipičnimi istrskimi jedmi.
Ponašamo se s teraso ob morju ter notranjim prostorom s prelepim pogledom na izolsko marino.

Prikaži opis ponudnika

Gostilna Sonja

Kontaktna oseba: Dušan Brkič

Družina Brkič je z gostinstvom začela že leta 1988 v Kortah, kasneje pa je gostilno odprla v Izoli. Nudimo odlične morske in mesne jedi, znani smo tudi po vrhunsko pripravljenih domačih istrskih fužih s tartufi. Nudimo tudi catering.

Prikaži opis ponudnika

Gostilnica Gušt

Kontaktna oseba: Dimitrij Korpnik

Gostinska dejavnost. Pice, pašte, meso, solatni krožniki, ribe …

Prikaži opis ponudnika

Hampi bar

Kontaktna oseba: Jerneja Salober

pon.–pet.: 8-00–23.00, sob.:-ned.: 14-00–23.00

Topel bar z lesenim interjerjem. Kužki so zelo dobrodošli. Pri nas lahko dobite klasično ponudbo barskih pijač z nekaj posebnostmi, predvsem so to izdelki okoliških pivovarjev in vinarjev. Organiziramo pa tudi družabne dogodke. Med glavnimi je Vinyl Day, ki poteka vsak petek od 16. ure dalje. Prirejamo pa tudi umetniške razstave z glasbo v živo ter degustacije piv in vin lokalnih obrtnikov. Biker’s welcome! 10 % popust na vse pijače, za vse motoriste.

Prikaži opis ponudnika

Hangar Bar

Kontaktna oseba: Matic Horvat

Naša trenutna ponudba zajema naslednje dejavnosti:

Gostinske storitve. Pohvalimo se lahko, da smo prvi v Izoli in med prvimi na Obali vpeljali ponudbo in predstavitev tako tujih kot slovenskih butičnih piv. Tudi mi podpiramo razvoj slovenskih butičnih pivovarn, saj zadnji dve leti prodajamo izključno lokalna oz. slovenska piva. Prav tako sledimo načelu Najprej lokalno tudi pri ponudbi ostalih naših artiklov.
Organizacija kulturnih in športnih prireditev, organizacija Izola Beerfesta in Blues’n’Rock Festa, organizacija timbilding programov in sodelovanje pri različnih projektih z ostalimi poslovnimi partnerji.

Za lažjo predstavo prilagam nekaj spletnih povezav ter fotografij naših artiklov:

Prikaži opis ponudnika

Hiša Torkla

Kontaktna oseba: Andrejka Kovačič

Leta 1862 je bila zgrajena kot torkljarna – stiskalnica olja. Nato so jo preuredili v restavracijo, ki je primerna tako za družinska kosila kot za romantične večerje. Jedi so prave mojstrovine izjemnega chefa. Na krožniku se prepletajo različni okusi, za katere ne bi nikoli mislili, da se ujemajo in zlijejo v povsem novo kulinarično izkušnjo. Smo družinska gostilna, katere kuhinja temelji na mesu in sezonskih sestavinah. Skrbimo za ohranjanje vrhunske kulinarike na podeželju slovenske Istre.

Prikaži opis ponudnika

Izletniška kmetija Baredi

Kontaktni osebi: Tatjana Jugovac in Valter Jugovac

Izletniška kmetija se nahaja na mirni lokaciji v naravi, kjer se ljudje počutijo kot doma. Med vikendi se lahko v domači gostilni okrepčate z domačo hrano in pijačo. Kulinarična ponudba: kruh, zamešen in spečen po primorskem receptu, ter suhomesni narezek in kozarček doma pridelanega vina predstavljajo samo začetek kulinarične pojedine, ki se nadaljuje z govejo juho, mineštrami, bobiči, njoki in fuži ter drugimi primorskimi dobrotami. Sezonsko vam nudimo tudi šparglje, pečenke, klobase in krače. V ponudbi so tudi domača malvazija, refošk in olivno olje, ki jih lahko vzamete tudi domov.

Prikaži opis ponudnika

KAVA BAR LIVADE

Kontaktna oseba: Polona Mavrič

7.00–21.00

Pri nas dobite najboljšo kavico v mestu, čaje, 20 okusov vroče čokolade, naravne sokove, ledeno kavo, pester izbor alkoholnih pijač in ginov, brioše, toaste, sendviče, sladoled.

Prikaži opis ponudnika

Kava bar Tisa

Kontaktna oseba: Irena Topčievski

pon.–čet.: 7.00–22.00, pet.: 7.00–24.00, sob.: 8.00–24.00

Kava bar Tisa vas že 12 let razvaja na najbolj zeleni terasi z odlično ponudbo pijač in prigrizkov. Poleg okusne kave in več vrst čajev se lahko sprostite ob pestri izbiri slovenskih in tujih piv ter različnih koktajlih. Občasno pa se naša lokacija spremeni v pravo glasbeno doživetje. V preteklih letih smo gostili številne glasbene skupine in z odličnimi koncerti našo ponudbo še bolj popestrili.
Vabljeni!

Prikaži opis ponudnika

Kavarna Zvon

Kontaktna oseba: Milan Teržan

ned.–čet.: 7.00–22.00, pet.—sob.: 7.00–23.00

Naša slaščičarna poleg domačih krostat in slaščic ponuja tudi kave, čaje, alkoholne in brezalkoholne pijače, prigrizke, sladoled, torte po naročilu in organizacijo raznih dogodkov, predavanj.

Prikaži opis ponudnika

Kmetija Medljan

Kontaktni osebi: Marina Ogrin in Marko Kodarin

Tipična istrska kulinarika (mineštre, njoki, polenta, mesne jedi, istrske slaščice) s postrežbo tipičnih lokalnih vin – refoška in malvazije.

Prikaži opis ponudnika

Mai più bar

Kontaktna oseba: Alen Antolovič

Mai più je lokal ob izolskemu stadionu, kjer se šport, kultura in glasba povežejo in nudijo sproščen prostor za dobro voljo in klepet. V lokalu najdemo drese znanih izolskih športnikov, zgodovinske razglednice Izole, ribiške pripomočke in obsežno kolekcijo glasbenih plošč. Mai più je lokal s poudarkom na lokalnih vrednotah, kjer se pije izolsko vino in je vsakdo dobrodošel v pristni izolski družbi.

Prikaži opis ponudnika

MEHIŠKA KANTINA EL GRINGO IZOLA

Kontaktna oseba: Tatjana Asani

Pri nas nudimo mehiške specialitete in razne pijače. Smo edina mehiška kantina na Obali, na kar smo še posebej ponosni.

Prikaži opis ponudnika

Mr. Milord

Kontaktna oseba: Darko Janković

Podjetje Mr. Milord je podjetje z 28-letno tradicijo. Ukvarjamo se s prodajo produktov, ki so namenjeni zabavi in sladkanju. Poleg že tradicionalne prodaje kokic podjetje ponuja še pečene palačinke s sladkimi dodatki, sladkorno peno, kuhano in pečeno koruzo, pražene mandeljne, balone in brezalkoholne pijače.

Prikaži opis ponudnika

OH MY GRILL IZOLA

Kontaktna oseba: Drago Budiša

Okrepčevalnica Jagoda

Kontaktna oseba: Hazib Ređepi

Okrepčevalnica Jagoda je družinsko podjetje, ki obratuje od leta 1972. Včasih je bila slaščičarna, danes pa v njej ponujamo hitro hrano: kebabe, bureke, pice, tople sendviče, hot doge itn.

Prikaži opis ponudnika

Okrepčevalnica Morski val

Kontaktna oseba: Aleksandra Đerđaj

Priprava in postrežba pijače in hrane. Naši krožniki so raznovrstni, pripravljamo tako morske kot tudi mesne jedi. Na našem jedilniku pa se znajdejo tudi testenine in pice. V našo ponudbo vključujemo tudi zajtrke. Trudimo se, da so po odhodu naši gostje zadovoljni s celotno ponudbo, ki vključuje kvaliteten obrok, prijazno postrežbo in zadovoljivo ceno.

Prikaži opis ponudnika

Okrepčevalnica Pergola

Gostje se v okrepčevalnico radi vračajo predvsem zaradi odličnih ribjih jedi, v zadnjem času pa postaja vse bolj priljubljen tudi hrustljavo pečeni odojek. V Pergoli vas pričakujemo v toplejših mesecih leta.

Prikaži opis ponudnika

Okrepčevalnica »Gril pri Perotu«

Kontaktni osebi: Predrag Dvorančić in Sanja Dvorančić Rihtarec

zimski: 6.00–22.00, ned. in prazniki: 7.00–22.00; poletni: 6.00–24.00, ned. in prazniki 7.00–24.00

Vsak dan kuhamo malice in kosila, ob katerih naše goste razveselimo še z domačim kruhom in pregrešno dobrimi sladicami, ob nedeljah pa nudimo prava nedeljska kosila. Poleg tega pripravljamo tudi jedi z žara (čevapčiče v lepinji, mešano meso, nadevano pleskavico ipd.), testenine in rižote na različne načine (s škampi, morskimi sadeži, telečjimi medaljoni in tartufi, bolognese, z golažem itd.), osvežilne solate ter sveže domače sladice. Ponujamo še izposojo koles, možno pa je najeti tudi apartmaje (po prehodni rezervaciji). V objektu je na voljo Wi-Fi. V vročih dneh se lahko gosti pri nas osvežijo s hladilno-meglilnim sistemom. Poleg vsega navedenega ponujamo še tople napitke ter raznovrstne brezalkoholne in alkoholne pijače.

Prikaži opis ponudnika

PIKINE DOBROTE

Kontaktna oseba: Srečko Langeršek

Naši izdelki so po vsej Sloveniji že kar dobro poznani, saj vse pripravljamo brez mleka in jajc. Vse več ljudi se sooča z zdravstvenimi težavami, zato ne smejo jesti jajc in mleka. Velikokrat se nam zgodi, da stranke ne morejo verjeti, da lahko svojemu otroku kupijo palačinko ali vafelj brez zgoraj omenjenih sestavin. Pri nas lahko dobite vročo čokolado, palačinke velikanke, vaflje, kokice, hot dog in še kaj za žejo za vse starosti, od toplih, pa vse do osvežilnih napitkov.

Naša dejavnost je potujoča, najdete nas na raznih prireditvah po vsej Sloveniji.

Prikaži opis ponudnika

Pizzeria Extra

Kontaktna oseba: Damir Lipovac

Picerija nudi 33 vrst pic, jedi z žara, solate in tudi sendviče – vse pa dostavimo tudi na dom.

Prikaži opis ponudnika

Pizzeria Fuoriseria

Kontaktna oseba: Alen Ardela

Pri peki neapeljskih pic uporabljamo testo brez kvasa, zato je pica veliko lažje prebavljiva. Vse sestavine so skrbno izbrane in najboljše kvalitete ter primerne tudi za vegane, saj ponujamo pico z veganskim sirom.

Ponujamo različna piva in vina na sproščujoči lokaciji na Šaredu. Ob predhodni rezervaciji smo na voljo tudi za večje zaključene skupine.

Prikaži opis ponudnika

Pizzeria Napa

Kontaktna oseba: Vivjana Rojc

Picerija Napa je ena izmed prvih v nekdanji Jugoslaviji (iz leta 1972) in je najstarejša picerija v Sloveniji. Znani so po picah, ki imajo specifičen in edinstven okus.

Prikaži opis ponudnika

Pizzeria Primavera

pon.–pet.: 10.00–23.00, sob.–ned.: 12.00–23.00

Picerija nudi različne vrste pic, po želji tudi iz pirine moke. Poleg pic nudimo tudi mesne in ribje jedi ter različne solate. Jedi vam na območju Izole dostavimo tudi na dom.

Prikaži opis ponudnika

Pizzeria Vila Raineri

Picerija se nahaja ob hotelu Delfin. Tu lahko ljubitelji pic izbirate med več kot 20 picami ter testeninami, solatami in drugimi jedmi. V prijetnem istrskem stilu urejena Kantina je prostor, namenjen druženju zaključenih skupin.

Prikaži opis ponudnika

PRODAJA HITRO PRIPRAVLJENE JEDI MILORDA

Kontaktna oseba: Saša Janković

Sončno nabrežjePrikaži pot ob parkirišču Lonka
mar.-okt.: 9.00–24.00

Kdo sem? IZOLAN S SRCEM!
Sem Saša Janković, rojen leta 1978 v Kopru. Obiskoval sem srednjo gostinsko in turistično šolo v Izoli, kjer sem pridobil izobrazbo gostinski poslovodja. Med drugim sem obiskoval razne seminarje ter se šolal doma in v tujini pri velikih mojstrih, kot so Simon Kobilica, Iztok Legat (častni član svetovne kuharske federacije WACS, mednarodni vitez kuharstva, priznani mednarodni kuharski sodnik, prvi slovenec z diamantno značko kakovosti), Saša Albreht, Bruna Jejčič (avtorica prvega slovenskega učbenika na temo izdelave sladoleda in sladolednih izdelkov), Jean Marc Touya (svetovni prvak v sladkorni artistiki), Gaetano Mignano, Fransesco Elmi, Salvatore Toma (ambasador čokolade), Stefano Cosattini (mednarodno priznani šef kuhinje), Xiang Wang (dekoracija sadja in zelenjave, večkratni svetovni prvak), Naser Gashi (La Ganache) … Več kot 20 let obiskujem tudi največji slaščičarsko-sladoledarski sejem Sigep v Riminiju (Italija).
Leta 2007 sem v Benetkah na Akademiji Etoile opravil šolanje »Sladoled od A do Ž« pri svetovno znani sladoledarki Donati Pancieri (Mastro Docente Gelatiere), ki se lahko pohvali z družinsko tradicijo od leta 1898. Nekateri me poznajo po številnih zlatih odličjih iz raznih tekmovanj v svetu slaščičarstva in kulinarike. Več let sem vodil slaščičarski labaratorij v Grand Hotelu Portorož (Caffé Central). Delu sem predan že od malih nog, saj prihajam iz pridne delavske družine.
Podjetje Mr. Milord je na trgu prisotno že od leta 1991. Začeli smo s proizvodnjo in prodajo sveže pokovke, sladkorne pene, praženih mandeljnov in oreščkov, pečene in kuhane koruze, peko palačink, fritul, krofov, kuhanega vina, osvežilnih pijač, pečenih kostanjev, balonov …

Izobraževali smo se več let in obiskovali razne sejme doma in v tujini. Vlagali smo v znanje, nove produkte, tehnologijo, naprave, stroje, nove prodajne kioske ter proizvodne delavnice. Zadnjih 16 let smo uspešni tudi na trgu ledenih sladic (sladoledov). Imamo lastno proizvodnjo in prodajo svežega sladoleda ter soft sladoleda. Ponujamo več kot 50 vrst mlečnih sladoledov, sadnih sorbetov, od tega v prodajni vetrini dnevno osem mlečnih sladoledov, osem sadnih sorbetov, eno vrsto sladoleda za vegane. Posebnost je sladoled, pripravljen iz sestavin za torto casareccia, ki je na mednarodnem festivalu Sladka Istra 2013 prejel zlato odličje. Znani smo po naših soft sladoledih (jagoda – vanilija, čokolada – mlečni cvet). Prisotni smo na vseh prireditvah, tako manjših kot večjih, sejmih, festivalih ter projektih v Izoli in drugod, kjer je povpraševanje po naših specializiranih jedeh veliko.
Sladoled izdelujemo izključno iz svežih sestavin, slovenskega mleka in sestavin lokalnih dobaviteljev.
Upoštevamo mnenja naših gostov ter vsako leto testiramo in dodajamo nove okuse ter produkte.
Spoštovani gostje, hvala za vaše izkazano zaupanje skozi vsa ta leta. Za naš uspeh in dejstvo, da ste na pomagali uresničiti naše sanje, se moramo zahvaliti prav vam.

Sladoledni team Mr. Milord

Prikaži opis ponudnika

Restavracija hotela Marina

Vodja hotela: Ivica Evačić

Restavracija hotela Marina se ponaša z dolgoletno kulinarično tradicijo, že vrsto let spada med najbolj obiskane in priljubljene restavracije na slovenski Obali. Ljubitelji morske hrane bodo prišli na svoj račun ob okušanju jedi znanega šefa Ivice Evačića – Iveka. Svoje recepte prilagaja letnim časom, izbira le najboljše surovine lokalnih ponudnikov, kuha po principu žive kulinarike, brez pogrevanja in ojačevalcev okusov. Njegov slogan je Iz morja na krožnik. V restavraciji organiziramo tudi poslovna in svečana kosila ali večerje ter praznovanja ob posebnih priložnosti.

Prikaži opis ponudnika

Restavracija in Lounge bar Svetilnik

Kontaktni osebi: Jan Vivoda in Izabel Bertok

Pri nas se lahko osvežite z odličnimi koktejli. Ob najlepšem sončnem zahodu na Obali lahko potešite lakoto z odličnimi picami, burgerji ali morskimi dobrotami. Zraven naše terase pa je otroško igrišče z igrali. Sprejemamo tudi zaključene družbe.

Prikaži opis ponudnika

Restavracija Kamin

Restavracija Kamin ima teraso s čudovitim razgledom. Ponudba restavracije vključuje istrske in ribje specialitete. Osnova za pripravo izvrstnih domačih jedi je ekstra deviško oljčno olje, ki ga pridelujejo sami. Prostor je idealen za različne dogodke, kot so poroke, rojstni dnevi ter druge posebne priložnosti.

Prikaži opis ponudnika

Restavracija Parangal

Kontaktna oseba: Fadil Vatovci

pon.–čet.: 9.00–24.00, pet.–sob.: 9.-2., ned 9.-1.

Parangal se nahaja ob sprehajalni potki tik ob morju in ponuja lep razgled na izolsko marino. Nudimo pestro izbiro ribjih in mesnih jedi, hladne in tople predjedi, testenine, rižote, školjke, sveže ribe, pice in jedi z žara.

Prikaži opis ponudnika

Ribja kantina Arrigoni

Kontaktna oseba: Valter Ferenac

Ribiška osmica se nahaja v idiličnem naravnem okolju v parku Arrigoni ob vhodu v izolsko marino. Naša ponudba se nanaša predvsem na pripravo in postrežbo rib (lokalnega ulova) in ribjih jedi ter mesa slovenskih kmetov iz mesnice Ku en bot s Škofij. V prekrasnem naravnem ambientu tik pred vhodom v izolsko marino se z desne strani v parku nahaja Ribja kantina Arrigoni.

Prikaži opis ponudnika

Royal bar

Kontaktna oseba: Nataša Sluga

pon.–čet.: 7.00–24.00, pet.: 7.00–1.00, sob.: 8.00–1.00

Naj se vaš dan začne z najboljšo kavico (Excelsior caffé)! Nudimo tudi rogljičke, toaste, razne tople in hladne napitke, pestro ponudbo piv in tudi vedno sveže točeno pivo Kozel. Podpiramo Vina Koper in strežemo večino njihovih vin. Postrežemo vam tudi cviček in mnogo druge pijače, ki jih v izkušenem Royal Baru strežemo že več kot 30 let. Na pokriti terasi se pozimi lahko ogrejete, poleti pa ohladite in sprostite z vedno prijetno glasbo. Za prigrizke je vedno poskrbljeno, še posebej ob petkih, ko poskrbimo za dodatne popestritve.

Prikaži opis ponudnika

SAAM

Kontaktna oseba: Sadik Sinanbegovic

Cesta v Jagodje 2Prikaži pot
Se spreminja

Restavracija in picerija nudi vse vrste hrane. Nudimo zelo poceni malice in kosila.

Prikaži opis ponudnika

Slaščičarna Diana

Kontaktna oseba: Dželil Salih

Kavarna DIANA ponuja domače sladolede iz najboljših sestavin, kakovostne slaščice, dobro kavo…

Prikaži opis ponudnika

Slaščičarna Jadran pri Ekremu

Kontaktna oseba: Ajhan Saliji

S proizvodnjo in prodajo domačega sladoleda in slaščic se ukvarjamo že več kot 60 let. Pri izdelavi uporabljamo samo najbolj kakovostne naravne surovine domačih in tujih proizvajalcev, ki ne vsebujejo umetnih barvil in emulgatorjev. V naši ponudbi imamo tudi proizvode za diabetike in razne alergike. Predvsem pa bi radi poudarili, da smo s skupnimi močmi vseh izolskih šol, občine in TIC-a ustvarili sladico, ki predstavlja Izolo – izolanko, ki je vedno bolj priljubljena med domačini in turisti.

Prikaži opis ponudnika

Wine bar Manzioli

Kontaktna oseba: Matej Zaro

Manzioli Wine Bar se nahaja na istoimenskem trgu v osrčju starega izolskega mestnega jedra. Lokal, ki je odprt vse dni v letu, vas bo razvajal z jutranjimi kavami, več kot sto vrstami vin, široko paleto domačih in tujih piv in z rumi ter prigrizki pa tudi cigarami.

Prikaži opis ponudnika

Preglej ponudnike na zemljevidu