Italiano

Podkategorije

Ponudniki

INT

pon.–pet.: 8.00–13.00 in 14.00–17.00

Maloprodaja in veleprodaja: elektromaterial (stikala, vtičnice, kabli, varovalke), LED-trakovi (izdelava po naročilu) in žarnice, klimatske naprave in oprema (konzole, bakrene cevi, letve), vodoinštalacijski material (ventili, cevi, alkaten cevi, spojke, pipe), ventilatorji (Vortice), silikoni in purpeni, termostati različnih proizvajalcev (Honeywell, IMIT, Watts), senzorji za CO, plin.

Prikaži opis ponudnika

TRGOVINA KOLORČEK

Kontaktna oseba: Roman Žeger

Ulica ob Starem Zidovju 1Prikaži pot
pon.–pet.: 7.00–16.00, sob. 7.00–12.00

V naši trgovini nudimo ogromno stvari: notranje in fasadne barve (Jub, Color, Cool, sistem Heliomix (Spektra, Color), ki jih mešamo po željah kupca, barve za les in kovino (Cool, Belinka, Konem, Hempel, Helios), barve za navtiko (Hempel) in silikone za navtiko (Sika), lepila za ploščice, fasado (Gigolin), izravnalne mase (Kema). Poleg naštetega imamo veliko drobnarije: valjčki, čopiči, trakovi, folije, razna lepila, čistila, žeblji, vijaki, vezice, kit za les, laki za parket, za navtiko, purpeni (TKK), silikoni (TKK, Connect, Saratoga).

Prikaži opis ponudnika

WALL TO FLOOR

Kontaktna oseba: Branko Pečar

Specializirani smo za dobavo in izdelavo dekorativnega betona svetovno priznanega proizvajalca tankoslojnih cementnih premazov. Trenutno v Sloveniji in bližnji regiji izvajamo projekte za zasebne in javne naročnike ter nudimo široko ponudbo naprednih materialov za obdelovanje notranjih in zunanjih površin. Podjetje deluje na območju celotne Slovenije.

Prikaži opis ponudnika

Preglej ponudnike na zemljevidu