Italiano

Podkategorije

Ponudniki

DMG

Kontaktna oseba: Dušan Milanič

Gradbeno podjetje je bilo ustanovljeno l. 1984 in v tem času smo v celotni Sloveniji sodelovali pri izgradnji in prenovi številnih objektov. V Izoli smo dolga leta vzdrževali objekte hotelov Belvedere, prenovili halo Agrarie v prodajni center Alg in kasneje v Ambasado Gavioli, sodelovali z Občino Izola pri obnovi stanovanjskega fonda ter fizičnim osebam svetovali pri izgradnji novogradenj in prenovi obstoječih objektov. Če želite največ za svoj denar, potem pokličite nas – kvaliteto zagotavljamo že več kot 35 let.

Prikaži opis ponudnika

KERA MUNDO

Kontaktna oseba: Darko Janković

Podjetje Kera Mundo, d. o. o., zaposluje širok kader delavcev z bogatimi izkušnjami na različnih področjih gradbeništva (novogradnje, adaptacije stanovanj ali drugih prostorov, zaključna dela, gradnja in obnova streh, fasad, kopalnic), kar nam omogoča izvedbo še tako zahtevnih projektov. Smo ekipa, vredna zaupanja, vedno dosegljivi, prilagodljivi, cenovno ugodni in zagotavljamo kakovost, saj ste naročniki za nas na prvem mestu. Delujemo po vsej Sloveniji in tudi v tujini. Pohvalimo se lahko z uspešno izvedenimi projekti v Avstriji, Italiji in Nemčiji.

Prikaži opis ponudnika

LOLA IGD

Kontaktni osebi: Slavica Gavrić in Mladen Gavrić

8.00–16.00 (po telefonu kadarkoli)

Ponujamo vam celovite gradbene storitve, od novogradnje (gradnja hiše ali poslovne stavbe), izdelave fasad, adaptacije hiš, do drugih obrtniških del. Prisluhnemo željam strank in jih uresničujemo dovzetno in profesionalno. Z veseljem vam svetujemo in pomagamo.

Prikaži opis ponudnika

RM KOP

Kontaktna oseba: Rajko Markovič

Izkopi, strojna zemeljska dela, melioracije in ostala dela, povezana s težko gradbeno mehanizacijo.

Prikaži opis ponudnika

Preglej ponudnike na zemljevidu