Italiano

Podkategorije

Ponudniki

Cafe d'Isola

Kontaktna oseba: Simon Podrižnik

zimski: 7.00–22.00, poletni: 7.00–24.00

Bar Café d’Isola se nahaja na začetku izolske mestne promenade. Poleg odlične kave, ki vam jo postrežemo tik ob morju, lahko s kozarcem dobrega lokalnega vina, slovenskega butičnega piva, prigrizkov ter ostalih brezalkoholnih in alkoholnih pijač uživate tudi v čudovitih sončnih zahodih.

Prikaži opis ponudnika

Caffé alle Porte

Kontaktna oseba: Katja Rosa

pon.–čet.: 7.00–24.00, pet.–sob.:7.00–01.00, ned. in prazniki: 8.00–23.00

Smo kavarna sredi starega mestnega jedra. Veliko pozornosti posvečamo kavi. Nudimo zajtrke, kot npr. jugurt z granolo, razne sveže iztisnjene sokove, tople kruhke z namazi, razne toaste, prigrizke, kot so sendviči, narezke ter vse vrste pijač. Ponudbo prilagajamo letnemu času in vsakič znova postrežemo kaj novega.

Prikaži opis ponudnika

COOKING QUEEN

Kontaktna oseba: Sara Rutar

Pripravljam sladice in dizajnerske torte po naročilu. Razvoz po celi Sloveniji.Organiziram in vodim tudi razne kulinarične delavnice ter pripravljam sladko slani cattering po predhodnem naročilu.

Prikaži opis ponudnika

CUKERIN

Kontaktna oseba: Daniela Gergeta

Peka domačih slaščic, tort, peciva itd.

Prikaži opis ponudnika

Kava bar Tisa

Kontaktna oseba: Irena Topčievski

pon.–čet.: 7.00–22.00, pet.: 7.00–24.00, sob.: 8.00–24.00

Kava bar Tisa vas že 12 let razvaja na najbolj zeleni terasi z odlično ponudbo pijač in prigrizkov. Poleg okusne kave in več vrst čajev se lahko sprostite ob pestri izbiri slovenskih in tujih piv ter različnih koktajlih. Občasno pa se naša lokacija spremeni v pravo glasbeno doživetje. V preteklih letih smo gostili številne glasbene skupine in z odličnimi koncerti našo ponudbo še bolj popestrili.
Vabljeni!

Prikaži opis ponudnika

Kavarna Zvon

Kontaktna oseba: Milan Teržan

ned.–čet.: 7.00–22.00, pet.—sob.: 7.00–23.00

Naša slaščičarna poleg domačih krostat in slaščic ponuja tudi kave, čaje, alkoholne in brezalkoholne pijače, prigrizke, sladoled, torte po naročilu in organizacijo raznih dogodkov, predavanj.

Prikaži opis ponudnika

Mr. Milord

Kontaktna oseba: Darko Janković

Podjetje Mr. Milord je podjetje z 28-letno tradicijo. Ukvarjamo se s prodajo produktov, ki so namenjeni zabavi in sladkanju. Poleg že tradicionalne prodaje kokic podjetje ponuja še pečene palačinke s sladkimi dodatki, sladkorno peno, kuhano in pečeno koruzo, pražene mandeljne, balone in brezalkoholne pijače.

Prikaži opis ponudnika

PIKINE DOBROTE

Kontaktna oseba: Srečko Langeršek

Naši izdelki so po vsej Sloveniji že kar dobro poznani, saj vse pripravljamo brez mleka in jajc. Vse več ljudi se sooča z zdravstvenimi težavami, zato ne smejo jesti jajc in mleka. Velikokrat se nam zgodi, da stranke ne morejo verjeti, da lahko svojemu otroku kupijo palačinko ali vafelj brez zgoraj omenjenih sestavin. Pri nas lahko dobite vročo čokolado, palačinke velikanke, vaflje, kokice, hot dog in še kaj za žejo za vse starosti, od toplih, pa vse do osvežilnih napitkov.

Naša dejavnost je potujoča, najdete nas na raznih prireditvah po vsej Sloveniji.

Prikaži opis ponudnika

PRODAJA HITRO PRIPRAVLJENE JEDI MILORDA

Kontaktna oseba: Saša Janković

Sončno nabrežjePrikaži pot ob parkirišču Lonka
mar.-okt.: 9.00–24.00

Kdo sem? IZOLAN S SRCEM!
Sem Saša Janković, rojen leta 1978 v Kopru. Obiskoval sem srednjo gostinsko in turistično šolo v Izoli, kjer sem pridobil izobrazbo gostinski poslovodja. Med drugim sem obiskoval razne seminarje ter se šolal doma in v tujini pri velikih mojstrih, kot so Simon Kobilica, Iztok Legat (častni član svetovne kuharske federacije WACS, mednarodni vitez kuharstva, priznani mednarodni kuharski sodnik, prvi slovenec z diamantno značko kakovosti), Saša Albreht, Bruna Jejčič (avtorica prvega slovenskega učbenika na temo izdelave sladoleda in sladolednih izdelkov), Jean Marc Touya (svetovni prvak v sladkorni artistiki), Gaetano Mignano, Fransesco Elmi, Salvatore Toma (ambasador čokolade), Stefano Cosattini (mednarodno priznani šef kuhinje), Xiang Wang (dekoracija sadja in zelenjave, večkratni svetovni prvak), Naser Gashi (La Ganache) … Več kot 20 let obiskujem tudi največji slaščičarsko-sladoledarski sejem Sigep v Riminiju (Italija).
Leta 2007 sem v Benetkah na Akademiji Etoile opravil šolanje »Sladoled od A do Ž« pri svetovno znani sladoledarki Donati Pancieri (Mastro Docente Gelatiere), ki se lahko pohvali z družinsko tradicijo od leta 1898. Nekateri me poznajo po številnih zlatih odličjih iz raznih tekmovanj v svetu slaščičarstva in kulinarike. Več let sem vodil slaščičarski labaratorij v Grand Hotelu Portorož (Caffé Central). Delu sem predan že od malih nog, saj prihajam iz pridne delavske družine.
Podjetje Mr. Milord je na trgu prisotno že od leta 1991. Začeli smo s proizvodnjo in prodajo sveže pokovke, sladkorne pene, praženih mandeljnov in oreščkov, pečene in kuhane koruze, peko palačink, fritul, krofov, kuhanega vina, osvežilnih pijač, pečenih kostanjev, balonov …

Izobraževali smo se več let in obiskovali razne sejme doma in v tujini. Vlagali smo v znanje, nove produkte, tehnologijo, naprave, stroje, nove prodajne kioske ter proizvodne delavnice. Zadnjih 16 let smo uspešni tudi na trgu ledenih sladic (sladoledov). Imamo lastno proizvodnjo in prodajo svežega sladoleda ter soft sladoleda. Ponujamo več kot 50 vrst mlečnih sladoledov, sadnih sorbetov, od tega v prodajni vetrini dnevno osem mlečnih sladoledov, osem sadnih sorbetov, eno vrsto sladoleda za vegane. Posebnost je sladoled, pripravljen iz sestavin za torto casareccia, ki je na mednarodnem festivalu Sladka Istra 2013 prejel zlato odličje. Znani smo po naših soft sladoledih (jagoda – vanilija, čokolada – mlečni cvet). Prisotni smo na vseh prireditvah, tako manjših kot večjih, sejmih, festivalih ter projektih v Izoli in drugod, kjer je povpraševanje po naših specializiranih jedeh veliko.
Sladoled izdelujemo izključno iz svežih sestavin, slovenskega mleka in sestavin lokalnih dobaviteljev.
Upoštevamo mnenja naših gostov ter vsako leto testiramo in dodajamo nove okuse ter produkte.
Spoštovani gostje, hvala za vaše izkazano zaupanje skozi vsa ta leta. Za naš uspeh in dejstvo, da ste na pomagali uresničiti naše sanje, se moramo zahvaliti prav vam.

Sladoledni team Mr. Milord

Prikaži opis ponudnika

Slaščičarna Diana

Kontaktna oseba: Dželil Salih

Kavarna DIANA ponuja domače sladolede iz najboljših sestavin, kakovostne slaščice, dobro kavo…

Prikaži opis ponudnika

Slaščičarna Jadran pri Ekremu

Kontaktna oseba: Ajhan Saliji

S proizvodnjo in prodajo domačega sladoleda in slaščic se ukvarjamo že več kot 60 let. Pri izdelavi uporabljamo samo najbolj kakovostne naravne surovine domačih in tujih proizvajalcev, ki ne vsebujejo umetnih barvil in emulgatorjev. V naši ponudbi imamo tudi proizvode za diabetike in razne alergike. Predvsem pa bi radi poudarili, da smo s skupnimi močmi vseh izolskih šol, občine in TIC-a ustvarili sladico, ki predstavlja Izolo – izolanko, ki je vedno bolj priljubljena med domačini in turisti.

Prikaži opis ponudnika

Preglej ponudnike na zemljevidu