Italiano

Podkategorije

Ponudniki

DOTIK ZA DUŠO IN TELO MAJA

Kontaktna oseba: Maja Žbogar

Klasična masaža, športna masaža, masaža s kristali, energetska masaža, maderoterapija (anticelulitna masaža z lesenimi valjčki), strojna presoterapija, vacuslim 48, body wrapping, piling celega telesa, energetski tretmaji (reiki, matrix, energetski horoskop), kristalne mreže.

Prikaži opis ponudnika

Kozmetični salon Zara

Kontaktna oseba: Nika Vičič

9.00–18.00 oz. po naročilu

Pedikura, manikura, masaža, lasersko odstranjevanje dlak, depilacije, nega obraza in še veliko drugega.

Prikaži opis ponudnika

KRIOS DISTRIBUCIJA, SERVISIRANJE KRIO SAVN IN IZVAJANJE KRIO TERAPIJE

Kontaktna oseba: Boštjan Bendetti

Moje ime je Boštjan Benedetti in sem ponosni lastnik podjetja Krios, ki se ukvarja z distribucijo, servisiranjem krio savn podjetja Criomed in s krioterapijo. Leta 2011 smo v Slovenijo (Žusterna) prvi pripeljali krio savno in leta 2016 postali ekskluzivni distributerji za balkansko območje (nekdanja Jugoslavija). Leta 2020 smo se odločili, da to možnost ponudimo tudi Izolanom, zato v Izoli odpiramo nov Krios cryo center za izvajanje krioterapije celega telesa (wbc) in lokalno krioterapijo, da tudi Izolanom ponudimo to novo, hitro in zelo učinkovito šok krioterapijo (največ 3 min na do –195 °C) za dvig imunskega sistema, psiho-fizično regeneracijo, boljše počutje (poraba do 800 kCal, anticelulitno pomlajevanje kože). Več na spletni strani oz. po telefonu.

Prikaži opis ponudnika

LEPOTNI KOTIČEK ROSALIE

Kontaktna oseba: Jasmina Salihović

Permanentno lakiranje, podaljševanje nohtov na šablono in podaljševanje trepalnic (keratinsko vihanje in barvanje trepalnic ter podaljševanje s podaljški).

Prikaži opis ponudnika

MASAŽNI STUDIO PET

Kontaktna oseba: Peter Turičnik Popovski

IzolaPrikaži pot Delo na terenu
po dogovoru

V Masažnem studiu PET nudimo sprostitvene in terapevtske masaže. Namenjene so lajšanju bolečin in odpravi težav ter vzpostavitvi ravnovesja v telesu in spodbuditvi zdravilnih moči, ki jih kot posledica terapevtskega pristopa lahko sprovede telo samo. Terapevt vam bo na podlagi pogovora in ugotovitev svetoval ustrezen tretma. Nudimo naslednje masaže: lasična masaža celega telesa, masaža hrbta, rok in nog, športna masaža, antistresna masaža glave, refleksna masaža in terapija stopal, masaža za nosečnice. Delujemo tudi zunaj matične lokacije. Po dogovoru s stranko se masažne storitve opravijo v občini Izola in ostalih obalnih občinah na domu stranke. Zagotavljamo vam, da boste z nami zelo zadovoljni, kakor so tudi stranke v Termah Krka Strunjan in hotelih Sava Turizem Portorož.

Pokličite nas in se prepustite razvajanju.

Prikaži opis ponudnika

Nega telesa in svetovanje o fizični aktivnosti

Kontaktna oseba: Dušan Kitić

Ulica Istrskega odreda 6Prikaži pot
po dogovoru

Tradicionalna indijska ajurvedska masaža oz. marmaterapija. Poteka po akupresurnih točkah in zajame celotno telo. Masaža hrbta, obraza, rok, nog in celotnega telesa.

Prikaži opis ponudnika

NTM, TATTOO STUDIO CHEVEYO

Kontaktna oseba: Sara Furlan Vaneijk

Ponujamo dolgoletne izkušnje s področja tetovaž. Trudimo se, da od nas vsaka stranka odide z nasmehom in z želeno telesno poslikavo, ki jo izvedemo z najsodobnejšo in preverjeno opremo.

Prikaži opis ponudnika

SALON BEA

Kontaktna oseba: Mateja Jakomin

V salonu nudimo pedikuro, manikuro, depilacijo, nego obraza, masaže, nego telesa, savno.

Prikaži opis ponudnika

SALON ZDRAVJA IN LEPOTE SILHUETTE

Kontaktna oseba: Katja Antončič Tul

pon., sre., čet.: 16.00–20.00, tor., pet.: 8.30–12.30

Nega obraza, pedikura, manikura, depilacija, klasična masaža telesa, svetovanje in prodaja proizvodov za nego doma

Prikaži opis ponudnika

STUDIO TO JE TO

Kontaktna oseba: Neli Paspalj

Sem profesionalna umetnica ličenja Neli Paspalj. Izšolala sem se na šoli MUD (Make up Designory school), opravila nekaj manjkajočih izpitov ter zaključila izpit za vizažista in pridobila NPK. Moje izobraževanje s področja ličenja se še ni zaključilo, saj si želim novih znanj in slediti modernim trendom ličenja. InLiNe make up je umetniško ime, ki sem si ga zamislila za svoje delo. Besedo InLiNe sem ustvarila iz premetanke svojega imena in začetnih črk besede infinity. Izpeljala sem kar nekaj projektov z različnimi fotografi, umetniki, frizerji in modnimi oblikovalci. Sodelovala in povezala sem se s hoteli Sava Resort, hotelom Clif Belveder, podjetji Qlandia, Manzara itd. Kot profesionalna umetnica ličenja za svoje stranke uporabljam samo najboljšo profesionalno kozmetiko. Poleg izjemnega make upa vam bom podarila tudi preobrazbo in nasmeh na obrazu.

Prikaži opis ponudnika

VENUS, salon za nego telesa

Kontaktna oseba: Jasna Kozlovič

Salon Venus vam nudi naslednje storitve: nega telesa, ročne masaže, protibolečinske terapije, pedikura, depilacije, trajno odstranjevanje poraščenosti, oblikovanje telesa, pressoterapija, proticelulitni tretmaji, krioterapija, kavitacija.

Z vami že 30 let.

Prikaži opis ponudnika

Preglej ponudnike na zemljevidu