Italiano

Podkategorije

Ponudniki

DRUŽINSKA KMETIJA OLEA

Kontaktna oseba: Martina Veršnik

Na ekološki družinski kmetiji Olea je na voljo: ekstra deviško oljčno olje slovenske Istre z zaščiteno označbo porekla (Izolan in Izolanka), ekstra deviško oljčno olje različnih sort (istrska belica, leccino, buga, leccio del corno in maurino), oljčno olje z zelišči in citrusi (rožmarinka, bazilika, lovor, česen, mediteran, lilos in agrumi), oljke v oljčnem olju, oljčni namaz, čaj iz oljčnih listov, sveže in suhe fige, figova marmelada, ekološke češnje. Našo kmetijo in izdelke lahko spoznate na vodenih ogledih po nasadih in z degustacijo. O zeliščih in njihovi uporabi pa se lahko poučite na zeliščarskih delavnicah. O kakovosti naših proizvodov pričajo številne nagrade in visoke uvrstitve na nacionalnih in mednarodnih tekmovanjih. Najbolj pa nas osrečijo zadovoljni kupci, ki prepoznajo naš trud in zapriseženost kakovosti.

Prikaži opis ponudnika

FINA ISOLANA

Kontaktna oseba: Mitja Kolman

365 dni/leto, non stop (tudi nedelje in prazniki)

Mešanice Piranske soli z divjimi zelišči, ročno nabranimi vzdolž Jadrana. Zeliščni čaji iz divjih zelišč, ročno nabranih vzdolž Jadrana. Naša posebnost je dodatek smilja k solnim mešanicam in oljčnih listov k čajnim mešanicam.

Prikaži opis ponudnika

KMETIJA DŽOGOVIĆ

Kontaktna oseba: Sabro Džogović

Ponujamo pester nabor kmetijskih pridelkov.

Prikaži opis ponudnika

POSESTVO TOLJA

Kontaktna oseba: Tolja Hrvatin

Na posestvu Tolja, ki leži v lokalnem okolju nad Izolo, pridelujemo češnje, fige, jabolka, marelice, hruške, našije, lešnike, granatna jabolka, kakije, kutine, navadne nešplje, žižule in oljke. Ko je sadje optimalno zrelo, ga poberemo in pripravimo za prodajo. Da bi lahko stranka okusila sveže nabrano sadje, zbiramo prednaročila ter tako zagotovimo čim višjo kakovost dobrot narave. Prodajamo tudi oljčno olje.

Prikaži opis ponudnika

VINA BOŽIČ 1902

Kontaktni osebi: Kristjan in Helena Božič

zimski: 9.00–15.00, poletni: 8.00–14.00

V naši trgovinici Vina Božič vam nudimo pestro izbiro domačih dobrot iz slovenske Istre: naravna, kvalitetna domača odprta vina (malvazija, refošk ), izbrana vina (malvazija, refošk, sivi pinot, cabernet sauvignon, sladki muškat), ekstra deviško oljčno olje, oljčna olja z raznimi dodatki (limono, pomarančo, tartufi …), oljke, vložene na različne načine (v slanici, oljčnem olju, sladke …), namaze iz oliv, pekočih feferonov, šalšo (paradižnikova mezga), posušene paradižnike v oljčnem olju, kis, bučno olje, sončnično olje, razne moke, domačo čokolado (z oljkami, likerji …), žganice, oljčni liker, refoškov liker, sire ekološke pridelave, domačo sezonsko zelenjavo, darila za vse priložnosti.

Prikaži opis ponudnika

Zemlja & Morje, ZADRUGA EKOLOŠKIH PROIZVAJALCEV ISTRE

Kontaktna oseba: Dane Podmenik

Istrski ekološki kmetje smo ustanovili svojo zadrugo in socialno podjetje. V našo skupnost je trenutno vključenih že več kot 50 ekoloških kmetij iz cele Slovenije. Naše poslovanje temelji na pravičnem plačilu za kmete, zagotavljanju zdrave domače ekološke hrane za potrošnike in varovanju okolja. Domači ekološki pridelki in izdelki: zelenjava, sadje, vino, oljčno olje, klapavice, poljščine, moke, kaše, kosmiči, kruh, sir, čaji, zelišča, sokovi, suho sadje … Zabojčke vsak teden (torek in sreda) dostavljamo na domove po Obali. Sodelujemo tudi z javnimi zavodi (vrtci, šole, domovi za upokojence …), ki jim dostavljamo svoje pridelke.

Prikaži opis ponudnika

Preglej ponudnike na zemljevidu