Italiano

Ponudniki

ADRIA SERVICE

Kontaktna oseba: Boris Oman

BARKA DELFIN

Kontaktna oseba: Milenko Buležan

Ulica Ferda Bidovca 1Prikaži pot
po dogovoru

S turistično barko Delfin organiziram ribje piknike za skupine, kopanje, prevoze z ogledom Pirana ali drugih obmorskih krajev. Ob vikendih in praznikih junija, julija in avgusta me najdete tudi na malem pomolu, kjer v večernih urah ponujam ribje jedi.

Prikaži opis ponudnika

BARKA ZLATOPERKA, Ribištvo in prevoz potnikov

Kontaktna oseba: Sandi Radolovič

V podjetju ponujamo panoramske vožnje, ribje piknike, praznovanja, ogled ribolova, kopanje za minimalno 20 oseb.

Prikaži opis ponudnika

Cleansport

Kontaktna oseba: Mitja Simčič

Poldnevni, dnevni in vikend najem plovil od 7 do 20 m, šola jadranja, organizacija skupinskih jadranj, team building, offshore jadranje, družinska jadranja in izlet s skipperjem ali brez njega, program »Zelena akademija – Green academy« za skupine od 5–15 ljudi, program »Odjadraj v zaledje«.

Prikaži opis ponudnika

ISOTEAK

Kontaktna oseba: Maks Goculjak

ISOTEAK je umetni tik za oblikovanje plovil. Izdelujemo tudi plošče iz PVC, narejene po šabloni ali po meri, ter oblikujemo in montiramo na plovilu.

Prikaži opis ponudnika

KOP, navtika, oblikovanje lesa, konservatorstvo in restavratorstvo

Kontaktna oseba: Tomi Sinožič

Panoramski izleti in jadranja, novogradnja lesenih plovil, konserviranje-restavriranje starodobnih plovil, obnova zunanjščine in notranjščine plovil, leseni ladijski škripci, ročno šivani usnjeni izdelki, laserski izdelki iz lesa, okrasna embalaža za vino in oljčno olje, notesi iz lesa z osebno fotografijo, lesene denarnice, pohištvo, izdelano po meri, intarzija lesenih miz, pletenje mrež in brkov za plovila, ključavničarske storitve idr.

Prikaži opis ponudnika

LADJEDELNICA IZOLA

Kontaktna oseba: Stanislav Žbogar

+386 5 663 09 90 LADJEDELNICA IZOLA, d. d.
pon.–pet.: 8.00–16.00, sob.: 8.00–14.00

Dvigovanje plovil s portalnim dvigalom kapacitete 60 ton (bazen je primeren za plovila do širine 7 m), servis trupov plovil (plastika, kovina, les), popravila zaradi osmoze in antivegetativni premazi, servis pogonskih agregatov, servis elektronike in električne opreme, servis palubne opreme, popravila in izdelava ponjav in jader, popravilo jamborov, popravila in izdelava interierja, čiščenje plovil, prodaja novih in rabljenih plovil, prodaja rezervnih delov ter materialov za vzdrževanje plovil in opreme itd.

Prikaži opis ponudnika

Manta

Kontaktna oseba: Jernej Sedmak

pon.–pet.: 9.00–15.00

Podvodna dela (pregledi, snemanja, popravila plavajočih objektov ter ladij, dvig in reševanje potopljenih konstrukcij in ladij, podvodno rezanje itd.). Šola potapljanja, športno-rekreativnega potapljanja (vse kategorije, od otroškega potapljanja od 8 let dalje pa do izkušenih potapljačev in inštruktorjev potapljanja) ter podvodna dela. Ribištvo (ribolov in pobiranje školjk).

Prikaži opis ponudnika

Marina v Izoli

Marina je odprtega tipa, dostop do pomolov pa je omogočen le gostom. Nudi 700 privezov, opremljenih s priključkom za vodo in elektriko, ter zaščito pred vremenskimi vplivi; globina akvatorija je 4 m. Sprejme plovila do 45 m dolžine, med pomoli je velik razmak. Dodatna ponudba zajema betonsko sidrišče, brezžični internet, 24-urno varovanje, pomoč pri pristajanju, samohodno dvigalo za dvig in spust plovila (do 60 ton) in servis plovil. Na voljo so tudi odkrita in pokrita parkirišča, agencija za prodajo in najem plovil, športni objekti, trgovina z navtično opremo, restavracije, bari, plaža itd. V središču marine se nahaja poslovno-stanovanjski objekt Amfora, kjer je poleg uprave tudi recepcija marine.

Prikaži opis ponudnika

PROSUB

V ponudbi je program, ki se vsebinsko in časovno prilagodi željam naročnika. Organiziramo vodene oglede školjčišča v Strunjanu s pogostitvijo ter izobraževalne programe in degustacije za minimalno 30 oseb.

Prikaži opis ponudnika

SAILING POINT navtika šport in trgovina, PE Izola

Kontaktna oseba: Tone Pleša

pon.–pet.: 8.30–15.00, sob.: 9.00–13.00

Sailing Point je vodilna specializirana jadralska trgovina v regiji. Smo zastopniki in prodajalci vodilnih svetovnih blagovnih znamk iz navtične ponudbe. Pri nas lahko kupite palubno in varovalno opremo Harken, Spinlock, Wichard, Tylaska idr., vrvi Gottifredi Maffioli ter oblačila in obutev znamk, kot so Gill, Zhik, Sail Racing, Dubarry idr. V ponudbi naše enote v izolski marini pa dobite tudi inštrumente za navigacijo iz programa Garmin. Nasvet eksperta ter servis in montaža opreme je še dodatna storitev, ki nas odlikuje na prodajnih mestih v Izoli, Portorožu ter največji marini na Hrvaškem, v Sukošanu. Dobrodošli!

Prikaži opis ponudnika

Preglej ponudnike na zemljevidu