Italiano

Podkategorije

Ponudniki

ART ROCK HOTEL

Kontaktna oseba: Edmond Petrovič

ART ROCK HOTEL je tematski hotel, v katerem je vsaka soba oblikovana v slogu določene glasbene skupine, ki je zaznamovala glasbeno sceno na slovenski Obali. Mednje štejemo najbolj poznane slovenske, italijanske in balkanske rock skupine. Hotel je zasnovan tako, da se v njem podoživi celotna glasbena zgodovina. To je hotel aktivnih dogodkov, doživetij in nedvomno vam bo ostal v večnem spominu. 24 sob za 2 do 4 osebe, restavracija, sončna terasa, kongresna dvorana, servis koles, izposoja in skladiščenje koles.

Prikaži opis ponudnika

Belvedere Hotels

Kontaktna oseba: Lea Sevšek Buterin

Belvedere Resort, ki stoji v Krajinskem parku Strunjan, ponuja namestitev v treh različnih kategorijah: Cliff Hotel & Spa****, Ville Belvedere*** ter Camping Belvedere**. Poleg namestitve lahko hotelski in zunanji gostje v poletnih mesecih uživajo v zunanjem bazenu, mini golfu ter izletu z električnimi kolesi.

Prikaži opis ponudnika

Dom dva topola

Kontaktna oseba: Irena Dežjot

Dva topola resort z izjemno lego tik ob morju nudi svojim gostom udobje počitka in kakovostno preživljanje prostega časa. Obdan z zeleno oazo, začinjeno z vonjem po soli navduši prav vsakega ljubitelja narave in miru.
Zaradi mirne lokacije nudi idealen prostor za organizacijo različnih dogodkov. Na vašo željo izvedemo večdnevne dogodke z nočitvami ter poskrbimo, da so poslovna srečanja, izobraževalne delavnice in osebna praznovanja vir inspiracij, dobrega počutja in miru.
Ponašamo se z večletnimi izkušnjami pri obravnavi gostov z nevrološkimi obolenji. Pri tem uporabljamo različne fizioterapevtske tehnike in masaže. Verjamemo, da je individualen pristop prava pot za doseganje dobrih rezultatov pri posameznem gostu.
Resort je arhitekturno v celoti dostopen ter se ponaša s prilagojeno plažo, na kateri po predhodni najavi v času kopalne sezone nudimo pomoč invalidom, ki pri vstopu v terapevtski bazen ali morje potrebujejo pomoč.
Vabljeni!

Prikaži opis ponudnika

HALIAETUM

Kontaktna oseba: Aleš Bolje

Želite svoj kotiček le korak od morja? Želite brezskrbno uživati na prelepem vrtu pod bogato senco borovcev, medtem ko se vaši otroci igrajo na vrtu ali kopajo na plaži pred hišo? Se želite izogniti vsakodnevnemu neprijetnemu prenašanju »plažne opreme« v razgretem avtomobilu? Obiščite naš apartma in doživite vse to in mnogo več.

Prikaži opis ponudnika

Hotel Delfin ***

Kontaktna oseba: Nina Golob

V sklopu hotela je gostom na voljo 219 sodobno opremljenih sob s skupno 428 ležišči, neomejeno kopanje v pokritih bazenih in zunanjem bazenu, jutranja telovadba v bazenu in telovadnici, v neposredni bližini je plaža hotela Delfin, pred njim pa parkirišče in garažna hiša (z doplačilom), na recepciji ponujamo možnost uporabe sefa ter interneta, nudimo hotelsko balinišče in rusko kegljišče, brezplačno izposojo pohodniških palic, imamo lasten kozmetični in frizerski salon (masaže, depilacije, pedikure idr.), zdravilni Kneippov vrt dobrega počutja. Vsak dan je za goste hotela organiziran brezplačen prevoz na relaciji železniška postaja Koper–hotel Delfin (prijava za prevoz na recepciji hotela).

Prikaži opis ponudnika

Hotel Marina ****

Hotel je bil zgrajen leta 1969 in se nahaja v izolskem mestnem jedru. Večina sob je obrnjena proti izolskemu mandraču. Hotel ima več kot 100 ležišč v 49 klimatiziranih in sodobno opremljenih sobah in je le 200 m oddaljen od plaže Svetilnik. Tako hotelskim gostom kot zunanjim obiskovalcem nudimo masaže ter zasebni najem Vip Spa-ja, ki vključuje finsko savno, masažni bazenček, manjšo penino ter sadje. Na voljo je vrhunska restavracija Hotel Marina. Poskrbimo tudi za ogled slovenske Obale z barčico. Recepcija deluje 24 ur na dan, Wi-Fi je brezplačen.

Prikaži opis ponudnika

Izletniška kmetija Baredi

Kontaktni osebi: Tatjana Jugovac in Valter Jugovac

Nahajamo se na Baredih, nekaj kilometrov iz Izole. Na voljo imamo 4 sobe z zakonsko posteljo in dodatnim ležiščem, svojo kopalnico in hladilnikom ter 2 apartmaja s sobo z zakonsko posteljo, kopalnico s tušem in kuhinjo, kjer se nahaja še eno dodatno ležišče. Vse enote imajo svoj balkon in zagotovljeno parkirišče. V okolici turistične kmetije je urejena pešpot. Med vikendi se lahko v domači gostilni okrepčate z domačo hrano in pijačo. V okolici so številne kolesarske in sprehajalne poti.

Prikaži opis ponudnika

Turistična kmetija Medljan

Kontaktni osebi: Marina Ogrin in Marko Kodarin

Nahajamo se na Medljanu, 4 km iz Izole. Pri nas se lahko sprostite ali pa ste aktivni (jahanje, sprehodi v naravi). Ponujamo tipično istrsko kulinariko (mineštre, njoki, polenta, mesne jedi, istrske slaščice) in strežemo tipična lokalna vina (refošk in malvazijo). Na voljo imamo 2 apartmaja: v vsakem je bivalni prostor s kuhinjskim kotičkom, dve spalnici in kopalnica, možno pa je namestiti tudi dodatno (5.) ležišče. Na razpolago sta tudi 2 sobi: vsaka ima 3 ležišča (možnost dodatnega ležišča), vsi prostori pa imajo svoj vhod in lep pogled na Korte. Pomlad in jesen sta najprimernejša termina za jahanje z našimi ali svojimi konji. Kmetija ponuja šolo jahanja ali vodeno jahanje po slovenski Istri, sprehode po neokrnjeni naravi, lokostrelstvo. Organiziramo pristne domače igre, kot so metanje škril, podkev, ciljanja s fračo. Možno je tudi aktivno bivanje na kmetiji – gostje lahko sodelujejo pri vsakodnevnem delu na kmetiji.

Prikaži opis ponudnika

Preglej ponudnike na zemljevidu