Italiano

Podkategorije

Ponudniki

Investmond nepremičnine

Kontaktna oseba: Edmond Petrovič

Naša agencija deluje že od leta 1998. Smo zanesljiva ekipa, ki rada dela z ljudmi in smo jim dostopni za vprašanja in nasvete okoli prodaje, nakupa, oddaje, najema nepremičnine, pomoč pri dražbah, raziskava pravnega ozadja nepremičnin v upanju, da čim prej izpolnimo njihove želje in kriterije.

Prikaži opis ponudnika

LUNAR NEPREMIČNINE

Kontaktna oseba: Vlado Grbac

Vse o nakupu in prodaji nepremičnin. Ko kupujete ali prodajate nepremičnine in si ne želite biti le številka, sem za vas pravi naslov. 20 let izkušenj in dela s strankami naj vam bo zagotovilo, da bo posel odlično izpeljan. Osebni odnos s strankami je ključen, da sem na trgu že toliko let – skupaj in vedno z vami.

Prikaži opis ponudnika

MAREAL, poslovanje z nepremičninami

Kontaktna oseba: Branka Klaj

pisarna 9.00–15.00, ogledi nepremičnin po dogovoru (pon.–sob.)

Posredovanje pri prodaji, oddaji, nakupu in najemu vseh vrst nepremičnin, osebno zastopanje in svetovanje pri nakupu ali najemu, priprava pogodb in drugih listin, cenitev tržnih vrednosti nepremičnin, davčno svetovanje, sodna cenitev nepremičnin, urejanje vpisov v zemljiško knjigo, izdelava energetskih izkaznic.

Prikaži opis ponudnika

Marketing Galeb

Z izkušnjami, ki smo jih pridobivali desetletja, uresničujemo naše in vaše cilje. V naši ponudbi nepremičnin najdete bivalne prostore, poslovne prostore in posesti. Poleg agencijskega posredovanja pri prodaji/nakupu in oddaji/najemu nepremičnin, nudimo tudi svetovanje in ekskluzivno prodajo nepremičnin v naši lasti in v lasti povezanih družb.

Prikaži opis ponudnika

Mediteran nepremičnine

Kontaktna oseba: Jožef Mamilovič

pon.–pet.: 9.00–15.00, po dogovoru tudi v popoldanskem času

Nepremičninsko agencijo MEDITERAN smo ustanovili leta 1995. Bila je med prvimi nepremičninskimi agencijami na Obali. Glavna dejavnost je posredovanje pri prodaji, nakupu, oddaji in najemu vseh vrst nepremičnin. Naše storitve zajemajo tudi izvedbo nepremičninskih projektov za trg, oddajo lastnih nepremičnin v najem, posredništvo v prometu z nepremičninami, upravljanje nepremičnin za plačilo po pogodbi.

Prikaži opis ponudnika

OrNePo

Kontaktna oseba: Jana Rožaj

telefonsko dosegljiva kadarkoli

Strankam se posvečamo individualno in si zanje vzamemo čas, saj delamo z omejenim številom naročnikov, tako da lahko prisluhnemo prav vsakomur. Nakup ali prodaja nepremičnine postane z našo pomočjo pozitivna izkušnja. Vsaka nepremičnina ima svojo zgodbo, ki jo lahko ustvarjajmo skupaj.

Prikaži opis ponudnika

Šifra nepremičnine Izola

Kontaktna oseba: Ivan Konstantinović

pon.– pet.: 8.00–15.00, sob.: 8.00–12.00, po telefonu: 8.00–20.00

Posredovanje v prometu z nepremičninami.

Prikaži opis ponudnika

Tanal NEPREMIČNINE

Kontaktna oseba: Aleš Goršak

Svetovanje s področja trgovanja z nepremičnini. Prodaja nepremičnin na območju Obale in ostale Slovenije.

Prikaži opis ponudnika

Preglej ponudnike na zemljevidu