Italiano

Ponudniki

KLEPARSTVO - BANDAIO SIMIĆ

Kontaktna oseba: Predrag Simić

pon.–pet.: 7.00–17.00

Izdelovanje in montaža različnih strešnih žlebov in obrob, strešnih zračnikov, montaža strešnih panelov, manjša sanacijska dela na strehah, izdelovanje in montaža obrob okrog dimnikov, polaganje pločevinastih streh.

Prikaži opis ponudnika

MAK METAL

Kontaktna oseba: Amel Makić

Cankarjev drevored b.š.Prikaži pot naslov nima poštne številke
8.00–16.00

Svojim strankam zagotavljamo celostno tehnološko rešitev na področju strojnega ključavničarstva in obdelave kovin s pomočjo naprednih tehnoloških obdelav na CNC-obdelovalnih strojih (laserski razrez in upogibanje pločevine). V hiši imamo tudi oddelek za sestavljanje, varjenje in finalizacijo izdelkov. Sodelujemo z naročniki s področja gradbeništva, kmetijstva, strojegradnje, vzdrževanja plovil. Poleg navedenega smo specializirani za vse vrste obdelav nerjaveče pločevine ter proizvodnjo rezervoarjev in namenskih posod za prehrambeno in kemično industrijo.

Prikaži opis ponudnika

METAL SCHWAS

Kontaktna oseba: Mersud Imširović

Industrijska cesta 4jPrikaži pot
pon.–pet.: 7.00–15.00 (sob. po dogovoru)

Izdelava kovanih ograj, portonov, nadstreškov ter lahkih kovinskih konstrukcij.

Prikaži opis ponudnika

STAVBNO KLJUČAVNIČARSTVO

Kontaktna oseba: Mate Anič

pon.–pet.: 7.00–17.00

Kovinske konstrukcije, kovinska okna, navadna kovinska in kovana vrata vseh dimenzij, klasične in kovane ograje, kovinske verande, kovinske cisterne, klasični in kovani nadstreški, montažne izolacijske garaže, klasične in kovane pergole …

Prikaži opis ponudnika

Preglej ponudnike na zemljevidu