Italiano

Podkategorije

Ponudniki

Fast Food Veni

Kontaktna oseba: Gregor Šavle

pon.–pet.: 10.00–18.00

Fast food Veni je prvi fast food v Izoli in deluje že od leta 1999. Pripravljamo kvalitetno hrano za konkurenčno ceno. Poleg toplih malic in kosil nudimo različne mesne in ribje jedi, pice na kos, sendviče in burgerje.

Prikaži opis ponudnika

Okrepčevalnica Jagoda

Kontaktna oseba: Hazib Ređepi

Okrepčevalnica Jagoda je družinsko podjetje, ki obratuje od leta 1972. Včasih je bila slaščičarna, danes pa v njej ponujamo hitro hrano: kebabe, bureke, pice, tople sendviče, hot doge itn.

Prikaži opis ponudnika

Okrepčevalnica Morski val

Kontaktna oseba: Aleksandra Đerđaj

Priprava in postrežba pijače in hrane. Naši krožniki so raznovrstni, pripravljamo tako morske kot tudi mesne jedi. Na našem jedilniku pa se znajdejo tudi testenine in pice. V našo ponudbo vključujemo tudi zajtrke. Trudimo se, da so po odhodu naši gostje zadovoljni s celotno ponudbo, ki vključuje kvaliteten obrok, prijazno postrežbo in zadovoljivo ceno.

Prikaži opis ponudnika

Okrepčevalnica Pergola

Gostje se v okrepčevalnico radi vračajo predvsem zaradi odličnih ribjih jedi, v zadnjem času pa postaja vse bolj priljubljen tudi hrustljavo pečeni odojek. V Pergoli vas pričakujemo v toplejših mesecih leta.

Prikaži opis ponudnika

Okrepčevalnica »Gril pri Perotu«

Kontaktni osebi: Predrag Dvorančić in Sanja Dvorančić Rihtarec

zimski: 6.00–22.00, ned. in prazniki: 7.00–22.00; poletni: 6.00–24.00, ned. in prazniki 7.00–24.00

Vsak dan kuhamo malice in kosila, ob katerih naše goste razveselimo še z domačim kruhom in pregrešno dobrimi sladicami, ob nedeljah pa nudimo prava nedeljska kosila. Poleg tega pripravljamo tudi jedi z žara (čevapčiče v lepinji, mešano meso, nadevano pleskavico ipd.), testenine in rižote na različne načine (s škampi, morskimi sadeži, telečjimi medaljoni in tartufi, bolognese, z golažem itd.), osvežilne solate ter sveže domače sladice. Ponujamo še izposojo koles, možno pa je najeti tudi apartmaje (po prehodni rezervaciji). V objektu je na voljo Wi-Fi. V vročih dneh se lahko gosti pri nas osvežijo s hladilno-meglilnim sistemom. Poleg vsega navedenega ponujamo še tople napitke ter raznovrstne brezalkoholne in alkoholne pijače.

Prikaži opis ponudnika

Preglej ponudnike na zemljevidu