Italiano

Podkategorije

Ponudniki

Beach Garden – Grill & Pizzeria

Kontaktna oseba: Dušan Kadič

Beach Garden se ponaša z lepo urejeno teraso, ki v poletnem času nudi pravo zatočišče pred vročino. V ponudbi imamo pice in jedi z žara. Hrano dostavimo tudi na dom.

Prikaži opis ponudnika

Casa della pizza

Kontaktna oseba: Matjaž Antolovič

V piceriji pripravljamo pravo italijansko pico. Posebnost naše pice je ta, da testo vzhaja 48 ur in pri pripravi ne uporabljamo kvasa, ampak bolj zdrav kvasni nastavek »lievito madre«, ki izhaja iz Neaplja. Testu dodamo sojino moko in ekstra deviško oljčno olje s Sicilije.

Odlična izbira za praznovanja zaključenih skupin.

Prikaži opis ponudnika

Pizzeria Extra

Kontaktna oseba: Damir Lipovac

Picerija nudi 33 vrst pic, jedi z žara, solate in tudi sendviče – vse pa dostavimo tudi na dom.

Prikaži opis ponudnika

Pizzeria Fuoriseria

Kontaktna oseba: Alen Ardela

Pri peki neapeljskih pic uporabljamo testo brez kvasa, zato je pica veliko lažje prebavljiva. Vse sestavine so skrbno izbrane in najboljše kvalitete ter primerne tudi za vegane, saj ponujamo pico z veganskim sirom.

Ponujamo različna piva in vina na sproščujoči lokaciji na Šaredu. Ob predhodni rezervaciji smo na voljo tudi za večje zaključene skupine.

Prikaži opis ponudnika

Pizzeria Napa

Kontaktna oseba: Vivjana Rojc

Picerija Napa je ena izmed prvih v nekdanji Jugoslaviji (iz leta 1972) in je najstarejša picerija v Sloveniji. Znani so po picah, ki imajo specifičen in edinstven okus.

Prikaži opis ponudnika

Pizzeria Primavera

pon.–pet.: 10.00–23.00, sob.–ned.: 12.00–23.00

Picerija nudi različne vrste pic, po želji tudi iz pirine moke. Poleg pic nudimo tudi mesne in ribje jedi ter različne solate. Jedi vam na območju Izole dostavimo tudi na dom.

Prikaži opis ponudnika

Pizzeria Vila Raineri

Picerija se nahaja ob hotelu Delfin. Tu lahko ljubitelji pic izbirate med več kot 20 picami ter testeninami, solatami in drugimi jedmi. V prijetnem istrskem stilu urejena Kantina je prostor, namenjen druženju zaključenih skupin.

Prikaži opis ponudnika

Preglej ponudnike na zemljevidu