Italiano

Ponudniki

Galeb grup

Kontaktna oseba: Aleš Bohinec

Industrijska cesta 2ePrikaži pot
pon.–pet.: 8.00–16.00

Poslovno svetovanje družbe Galeb grup, d. o. o., je usmerjeno v pomoč in svetovanje pri upravljanju, nadzoru in vodenju družb. Pomembna storitev družbe je tudi svetovanje pri strateškem načrtovanju in upravljanju družb, specializiranih na področju storitev, kot so trgovina na debelo in drobno, gradbeništvo, računovodske in svetovalne dejavnosti ter ladjedelniške dejavnosti.

Prikaži opis ponudnika

KOM&COM Ekonomski inženiring

Kontaktna oseba: Dunja Komljanec Stepanek

Podjetniško in poslovno svetovanje ter druge dejavnosti, kot so knjigovodstvo, računovodstvo in davčno svetovanje, predvsem za zdravstvo na področju koncesij in zasebne samoplačniške dejavnosti.

Prikaži opis ponudnika

MATEMATIKA IN FINANČNI INŽENIRING

Kontaktna oseba: Neva Černelič Mlač, mag. fin. mat.

Finančno in poslovno svetovanje, matematične storitve, statistična obdelava in analiza podatkov, izdelava študij, inštrukcije matematike in priprava na maturo (po dogovoru tudi inštrukcije na daljavo, prek spleta).

Prikaži opis ponudnika

S CONSULTING

Kontaktna oseba: Željka Zaić

+386 5 641 56 60 S CONSULTING, Željka Zaić, s. p.
po dogovoru

Imate idejo, nov produkt ali nov projekt? S primernim poslovnim svetovanjem vam lahko pomagamo do njihove uresničitve. Ker gre za izredno specifično področje, ga prilagajamo vsaki stranki in njenim potrebam. Svetovanje je lahko enkratno, periodično (vezano na projekt) ali dolgoročno. Nudimo pomoč in svetovanje pri ustanavljanju in preoblikovanju podjetja, planiranje in razvoj poslovanja, pripravo finančnih in poslovnih načrtov, pripravo dokumentacije za pridobitev nepovratnih ali povratnih sredstev, kadrovsko svetovanje ipd. To lahko za vas naredimo mi, ki smo vaš idealni partner za rast in napredek.

Prikaži opis ponudnika

Preglej ponudnike na zemljevidu