Italiano

Ponudniki

AFL TERMINAL

Kontaktna oseba: David Kresevič

Naše podjetje se ukvarja s pretovorom blaga (zlasti hlajenega). Nahajamo se v zaledju Luke Koper, kar zagotavlja skladiščenje blaga in omogoča optimizacijo logističnega procesa. Na voljo imamo sodobno urejene hladilnice in ekipo sodelavcev, ki skrbi za nemoten potek dela.

Za svoje stranke imamo na razpolago pokrito hlajeno skladišče in vrsto dodatnih dopolnilnih storitev, ki so vedno usklajene z njihovimi zahtevami in željami. Zaradi navedenega in zaradi optimizacije procesov poslovanja smo pridobili tudi status carinskega poslovanja, da svojim strankam omogočimo celovito logistično podporo.

Prikaži opis ponudnika

MATJAŽ LAŠČAK

Kontaktna oseba: Matjaž Laščak

Smo transportno podjetje, ki se ukvarja z notranjimi in mednarodnimi transportnimi storitvami. Poleg DHL-storitev tudi gradimo in servisiramo plovila Naše delo temelji na dolgoletnih izkušnjah, zanesljivosti in kakovosti.

Prikaži opis ponudnika

PREVOZNIŠTVO ŽELJKO TADIĆ

Kontaktna oseba: Željko Tadić

Industrijska cesta 8aPrikaži pot
8.00–17.00

Podjetje se ukvarja s prevozniško dejavnostjo, ki jo opravljamo že 34 let. Če potrebujete drva ali prevoz drugih dobrin, pokličite. Z veseljem bomo izpolnili vaše želje in zahteve. Znani smo po svoji poslovnosti in korektnem odnosu do strank.

Prikaži opis ponudnika

SPIL - AVTOPREVOZNIK

Kontaktna oseba: Iztok Lazar

Smo podjetje z večletnimi izkušnjami, ki nudi storitve v cestnem tovornem prometu. Storitve in kapacitete prilagajamo željam naročnikov in sledimo njihovim zahtevam. Transport blaga opravljamo na domačem in mednarodnem trgu.

Prikaži opis ponudnika

Preglej ponudnike na zemljevidu