Italiano

Ponudniki

Horo custom cooking

Kontaktna oseba: Tea Likovska

Proizvajamo profesionalno gostinsko opremo za zasebni in pomorski sektor. Smo vodilni na področju indukcijskih in modularnih kuhinj, ki omogočajo našim kupcem velike prihranke energije. Naš sistem za prihranek energije (energy optimization) je edini te vrste, ki zmanjšuje absorbcijo oz. porabo električne energije in posledično zagotavlja nižje stroške obratovanja.

Prikaži opis ponudnika

IKOR

Kontaktna oseba: Matjaž Mehle

pon.–pet.: 7.00–15.00

Gospodarska družba IKOR, d. o. o., je proizvodno in trgovsko podjetje z lastno razvojno službo, orodjarno, proizvodnjo, komercialno službo in službo za kakovost. Ustanovljena je bila leta 1991. Naš program zajema naslednje dejavnosti: izdelava preciznih izdelkov iz plastičnih mas, izdelava kolektorjev za elektromotorje, izdelava polizdelkov za avtomobilsko industrijo, izdelava plastičnih delov, zobniških prenosov in polžastih gonil za modelne vlake, izdelava podsklopov v programu medicinske opreme, izdelava in vzdrževanje orodij, izdelava delovnih priprav, izdelava nožev s segmentnimi rezili, projektiranje in tehnično svetovanje, trgovina na debelo z izdelki široke uporabe za železnino in gradbeništvo.

Prikaži opis ponudnika

INVICTA

Kontaktna oseba: Stevan Dobrovič

pon.–pet.: 8.00–15.00

Strojni inženiring na področju jeklenih konstrukcij, strojev in naprav.

Prikaži opis ponudnika

ORIFLEKS

Kontaktna oseba: Martin Zuletič

pon.–sob: 9.00–13.00 in 15.00–18.00

Izdelujemo pleksi zaščitne pregrade za industrijo, lekarne, bolnišnice, pisarne, sejne sobe, recepcije, trgovine, gostinske objekte, balkone vseh velikosti, debelin in oblik. Po naročilu izdelamo pleksi okna, vrata, armaturne plošče, svetlobne napise, nalepke in oznake registracije za vaše plovilo. Izdelamo reklamne, nesvetlobne in svetlobne table za trgovine, gostinske obrate, lepotne salone, optike ipd. Morda potrebujete urnik, reklamo ali zaščito na steklenih površinah, označevalne tablice, stojala za pisarniške in prehranske izdelke. Svetujemo, oblikujemo in naredimo izdelke do končne uporabe.

Prikaži opis ponudnika

SINGAVISION

Kontaktna oseba: Tomo Reščič

Podjetje SingaVision je specializirano za razvoj in proizvodnjo promocijskih ter prodajnih stojal iz polipropilena. Stojala razvijemo po željah in potrebah naših naročnikov in nimamo omejitev glede minimalne količine naročila. V našem proizvodnem procesu uporabljamo digitalne tehnologije tiska in rezanja ter nudimo tudi oblikovanje in tisk različnih panojev iz različnih materialov. Na razpolago imamo polipropilenske plošče, Forex, Dibond ter pleksi plošče.

Prikaži opis ponudnika

SVAN

Kontaktni osebi: Peter Repič in Breda Repič

Proizvodnja plastičnih mas, ekstruzija plošč in folij (proizvodnja plošč in folij iz polistirola).

Prikaži opis ponudnika

TEHNOINOX

Kontaktni osebi: Darijo Kleva in Patrik Kleva

Ulica Ivana Regenta 10Prikaži pot Yahting center izola
pon.–pet.: 8.00–16.00

Razrez materiala z vodnim curkom, izdelava in montaža inoks in alu navtične opreme, varjenje, krivljenje cevi in pločevine.

Prikaži opis ponudnika

Preglej ponudnike na zemljevidu