Italiano

Ponudniki

DELTA MM IZOLA, TRGOVINA IN STORITVE

Kontaktna oseba: Mavricij Grbec

Trgovska ulica 4fPrikaži pot
+386 5 640 22 55 DELTA MM IZOLA, TRGOVINA IN STORITVE, d. o. o.
pon.–pet.: 8.00–16.00 oz. po dogovoru

Nudimo storitve svetovanja, implementacije in vzdrževanja računalniških sistemov in sistemov IKT. Prav tako ponujamo servisiranje računalniške opreme (prenosni računalniki, stacionarni računalniki, tablični računalniki), elektronike in televizijskih aparatov.

Prikaži opis ponudnika

INVOID, računalniške storitve in rešitve

Kontaktna oseba: Aleksandar Tošić

pon.–pet.: 8.00–16.00

Razvoj mobilnih (Android, iOS) spletnih in namiznih aplikacij; razvoj specifične programske opreme in optimizacija poslovnih procesov; prodaja, popravilo, vzdrževanje osebnih računalnikov in strežnikov; najem in vzdrževanje Linux strežnikov; vzdrževanje IKT-storitev za podjetja in izobraževalne ustanove (e-učilnice, računalniške učilnice, strežniki, varnostne kopije, spletne storitve itd.).

Prikaži opis ponudnika

IT storitve in svetovanje

Kontaktna oseba: Dejan Ljubič

pon.–pet.: 9.00–17.00

Primarna dejavnost je programiranje, vzdrževanje in svetovanje v sklopu Microsoft Dynamics 365/CRM. Poleg osnovne dejavnosti so na voljo tudi naslednje IT-storitve: programiranje po naročilu za optimizacijo in digitalizacijo vsakodnevnega delovnega procesa; izdelava in vzdrževanje spletnih strani; postavitev in vzdrževanje računalniškega omrežja; servisiranje, nadgrajevanje in vzdrževanje računalniške opreme vključno z reševanjem podatkov v primeru okvare.

Prikaži opis ponudnika

SPISEK

Kontaktna oseba: Boštjan Klajnščak

pon.–pet.: 8.00–15.00

Ponujamo prav vse storitve, ki jih potrebujete za uspešen nastop vašega podjetja na spletu: spletna analitika in poročanje (Google Analytics, Google Data Studio, Tableau); priprava vsebin (člankov, strokovnih člankov, blogov, sporočil za javnost, objav na družbenih omrežjih ipd.) v več jezikih; digitalni marketing (oglaševanje v omrežjih Google Ads in Microsoft); optimizacija za iskalnike (SEO); raziskave in analize trga; vizualizacija podatkov; poslovno in marketinško svetovanje; izobraževanja. Prek stalnih sodelavcev nudimo storitve v lokalnih jezikih tudi na nekaterih trgih srednje in vzhodne Evrope (poleg Slovenije še Hrvaška, Srbija, Romunija, Slovaška in Bolgarija).

Prikaži opis ponudnika

TINTA – izobraževanje, računalništvo in svetovanje

Kontaktna oseba: Simon Dražič

Priprava, organizacija in izpeljava izobraževanj s področja računalništva, uporaba IKT pri izobraževanju kadrov, uporaba računalniških orodij ipd. Nekateri naslovi izobraževanj: Postanimo interaktivni s pomočjo IKT; Seznani se z družabnimi omrežji; Od predavatelja do mentorja z obrnjenim učenjem; Excel za učitelja; Z e-anketami do boljših rezultatov a. k. a. – Samoevalvacija znanja z IKT; Shranjevanje v oblaku; Storitve v oblaku; Shramba in deljenje datotek; E-komuniciranje in skupinsko delo; Organiziranje zapiskov in načrtovanje dela; Prednosti sodelovalnega dela z IKT-jem; Pametni telefoni? Nič lažjega!; Družabna omrežja za vsakogar; Sodobne predstavitve a. k. a. – Predstavitve malo drugače; Evalvacija, obrazci, kvizi; Sodobni didaktični pristopi; Do spletne strani v treh korakih; Kako popestrimo izobraževanja z IKT, Izdelava video vodičev, Uporaba družabnih omrežij v izobraževanju; Vloga e-tutorja; Do spletne učilnice v treh korakih; Spletne učilnice Moodle; Uporaba MS Office 365; E-komunikacija, videokonferenčni sistemi in skupinsko delo. Po dogovoru z naročnikom organiziramo tudi druga izobraževanja.

Prikaži opis ponudnika

Preglej ponudnike na zemljevidu