Italiano

Podkategorije

Ponudniki

Gostilna Bujol

Kontaktna oseba: Alen Pušpan

Gostilna Bujol ponuja ribje jedi iz dnevno svežega ulova in tipične morske delikatese, ki so značilne za slovensko Istro. Prava posebnost je domači namaz bakala, ročno izdelan po tradicionalnem receptu. Svojo ponudbo dopolnjujemo z vini okoliških vinarjev.

Prikaži opis ponudnika

Gostilna Doro

Kontaktna oseba: Igor Božič

7.00–23.00 (prilagojen razmeram od 11.00–20.00)

V senci kostanjevih dreves vas vsako leto zvesto pričakuje toplo primorsko gostoljubje! Želimo vam, da si tu oddahnete in se okrepčate ob dobri kapljici in izbranih hišnih specialitetah. Za vas pečemo le na posebnem »sladkem« oglju in skrbno pripravljenem žaru. Tako pripravljen žar da mesu poseben in edinstven okus. Vabljeni!
Nudimo tudi nastanitev v turističnih apartmajih.

Prikaži opis ponudnika

Gostilna Istra-Istria

Kontaktna oseba: Bedat Sulejmani

Gostilna Istra se nahaja v centru Izole in je znana po tipični istrski kuhinji. Ponuja specialitete z žara, pice, testenine z različnimi omakami in morske specialitete, najbolj pa smo ponosni na pripravo kalamarov.

Prikaži opis ponudnika

Gostilna Jasna

Kontaktna oseba: Veljko Stupar

Gostilna z dolgoletno tradicijo nudi različne jedi, predvsem ribje in mesne. Notranji sedeži: 90, zunanji sedeži: 200.

Prikaži opis ponudnika

Gostilna Korte

Kontaktna oseba: Leila Džafić

Naša sreča je zadovoljen gost, ki se želi vrniti. Gostilna Korte je gostilna z večletno tradicijo istrsko-mediteranske kuhinje (že od leta 1964). Nudimo pestro izbiro domačih istrskih mesnih in ribjih jedi. Uporabljamo izključno domače olivno olje, sestavine lokalnega porekla, držimo se receptov svojih prednikov. Naša ponudba obsega od hišnega pršuta, klobas, ovčjega sira, domačih njokov z divjačino do fužev z zajcem ali tartufi, bifteki slovenskega porekla ter ostalih mesnih jedi, pa do kalamarov na raznovrstne načine ter ostalih ribjih jedi. Ponujamo izbor hišnih sladic, kakor tudi bogato izbiro lokalnih vin. Ob jedeh vam postrežemo domač kruh.

Pozimi v prijetnem ambientu kamina, poleti pa v senci stoletnih cipres. Prijazno osebje v domačem ambientu se bo potrudilo Vaš obisk pretvoriti v nepozabne trenutke. Gostilna je primerna za druženje in sproščanje družin, za praznovanja, pa tudi poslovna srečanja, saj je na voljo ločen prostor, idealen za sestanke. Pred gostilno je tudi velik parkirni prostor.

Tu smo zaradi vas, za vas.

Prikaži opis ponudnika

Gostilna Manjada

Kontaktna oseba: Aljoša Tomšič

ned.–čet.: 11.00–18.00, pet.–sob.: 11.00- 20.00

Gostilna in picerija Manjada se nahaja nasproti hotela Haliaetum (San Simon). Ponujamo dnevno sveže pripravljena kosila iz sezonske ponudbe in različne mesne ter ribje jedi po naročilu. Postrežemo vam tudi testenine in pice. V pokritem in ogrevanem zimskem vrtu smo z otroškim kotičkom poskrbeli tudi za najmlajše.

Prikaži opis ponudnika

Gostilna Ribič

Gostilna Ribič se nahaja v starem mestnem jedru Izole in je najstarejša gostilna v mestu, saj se lahko pohvali z več kot 140 leti tradicije. Gostom nudi ribje jedi iz dnevno svežega ulova ter različne jedi po naročilu.

Prikaži opis ponudnika

Gostilna Sidro

Kontaktna oseba: Vladimir Godina

9.00–22.00 (ob četrtkih zaprto)

Gostila Sidro se nahaja na poti iz mesta proti mandraču, tik ob morju, s pogledom na ribiško pristanišče in izolsko marino. Gostilna Sidro si je z dolgoletno tradicijo pridobila številne stalne goste, kar priča o kvaliteti ponudbe, ki bo presenetila tudi vas.
Vse jedi so pripravljene po družinskih receptih. Gostom postrežemo z vsak dan svežimi ribami, školjkami, drugimi morskimi specialitetami in tipičnimi istrskimi jedmi.
Ponašamo se s teraso ob morju ter notranjim prostorom s prelepim pogledom na izolsko marino.

Prikaži opis ponudnika

Gostilna Sonja

Kontaktna oseba: Dušan Brkič

Družina Brkič je z gostinstvom začela že leta 1988 v Kortah, kasneje pa je gostilno odprla v Izoli. Nudimo odlične morske in mesne jedi, znani smo tudi po vrhunsko pripravljenih domačih istrskih fužih s tartufi. Nudimo tudi catering.

Prikaži opis ponudnika

Gostilnica Gušt

Kontaktna oseba: Dimitrij Korpnik

Gostinska dejavnost. Pice, pašte, meso, solatni krožniki, ribe …

Prikaži opis ponudnika

Hiša Torkla

Kontaktna oseba: Andrejka Kovačič

Leta 1862 je bila zgrajena kot torkljarna – stiskalnica olja. Nato so jo preuredili v restavracijo, ki je primerna tako za družinska kosila kot za romantične večerje. Jedi so prave mojstrovine izjemnega chefa. Na krožniku se prepletajo različni okusi, za katere ne bi nikoli mislili, da se ujemajo in zlijejo v povsem novo kulinarično izkušnjo. Smo družinska gostilna, katere kuhinja temelji na mesu in sezonskih sestavinah. Skrbimo za ohranjanje vrhunske kulinarike na podeželju slovenske Istre.

Prikaži opis ponudnika

MEHIŠKA KANTINA EL GRINGO IZOLA

Kontaktna oseba: Tatjana Asani

Pri nas nudimo mehiške specialitete in razne pijače. Smo edina mehiška kantina na Obali, na kar smo še posebej ponosni.

Prikaži opis ponudnika

OH MY GRILL IZOLA

Kontaktna oseba: Drago Budiša

Restavracija hotela Marina

Vodja hotela: Ivica Evačić

Restavracija hotela Marina se ponaša z dolgoletno kulinarično tradicijo, že vrsto let spada med najbolj obiskane in priljubljene restavracije na slovenski Obali. Ljubitelji morske hrane bodo prišli na svoj račun ob okušanju jedi znanega šefa Ivice Evačića – Iveka. Svoje recepte prilagaja letnim časom, izbira le najboljše surovine lokalnih ponudnikov, kuha po principu žive kulinarike, brez pogrevanja in ojačevalcev okusov. Njegov slogan je Iz morja na krožnik. V restavraciji organiziramo tudi poslovna in svečana kosila ali večerje ter praznovanja ob posebnih priložnosti.

Prikaži opis ponudnika

Restavracija in Lounge bar Svetilnik

Kontaktni osebi: Jan Vivoda in Izabel Bertok

Pri nas se lahko osvežite z odličnimi koktejli. Ob najlepšem sončnem zahodu na Obali lahko potešite lakoto z odličnimi picami, burgerji ali morskimi dobrotami. Zraven naše terase pa je otroško igrišče z igrali. Sprejemamo tudi zaključene družbe.

Prikaži opis ponudnika

Restavracija Kamin

Restavracija Kamin ima teraso s čudovitim razgledom. Ponudba restavracije vključuje istrske in ribje specialitete. Osnova za pripravo izvrstnih domačih jedi je ekstra deviško oljčno olje, ki ga pridelujejo sami. Prostor je idealen za različne dogodke, kot so poroke, rojstni dnevi ter druge posebne priložnosti.

Prikaži opis ponudnika

Restavracija Parangal

Kontaktna oseba: Fadil Vatovci

pon.–čet.: 9.00–24.00, pet.–sob.: 9.-2., ned 9.-1.

Parangal se nahaja ob sprehajalni potki tik ob morju in ponuja lep razgled na izolsko marino. Nudimo pestro izbiro ribjih in mesnih jedi, hladne in tople predjedi, testenine, rižote, školjke, sveže ribe, pice in jedi z žara.

Prikaži opis ponudnika

Ribja kantina Arrigoni

Kontaktna oseba: Valter Ferenac

Ribiška osmica se nahaja v idiličnem naravnem okolju v parku Arrigoni ob vhodu v izolsko marino. Naša ponudba se nanaša predvsem na pripravo in postrežbo rib (lokalnega ulova) in ribjih jedi ter mesa slovenskih kmetov iz mesnice Ku en bot s Škofij. V prekrasnem naravnem ambientu tik pred vhodom v izolsko marino se z desne strani v parku nahaja Ribja kantina Arrigoni.

Prikaži opis ponudnika

SAAM

Kontaktna oseba: Sadik Sinanbegovic

Cesta v Jagodje 2Prikaži pot
Se spreminja

Restavracija in picerija nudi vse vrste hrane. Nudimo zelo poceni malice in kosila.

Prikaži opis ponudnika

Preglej ponudnike na zemljevidu