Italiano

Podkategorije

Ponudniki

MARINBLU

Kontaktna oseba: Mag. Rosana Šuštar, univ. dipl. ekon.

MARINBLU, d. o. o., je mednarodna gospodarska družba, ki se ukvarja s prodajo rib in drugih ribjih izdelkov. Prodajni asortiment družbe obsega več kot 1.000 vrst svežih, zamrznjenih, dimljenih in sušenih morskih ter sladkovodnih rib, školjk, rakov, lignjev, hobotnic, sip, alg in drugih delikatesnih artiklov. Marinblu prodaja HoReCa kupcem, trgovskim verigam, večjim in manjšim trgovcem itd. v Sloveniji, na Hrvaškem, Češkem, Slovaškem, Madžarskem, v Avstriji, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni gori itd. razpolaga s certifikatoma HACCP in IFS za skladiščenje ohlajenih in zamrznjenih izdelkov ter proizvodnjo, predelavo in pakiranje rib in drugih ribjih izdelkov. Družba nudi strankam storitve čiščenja, filetiranja in pakiranja rib ter drugih ribjih izdelkov, tako gojenih kot ulovljenih, storitve čiščenja in pakiranja lignjev različnih vrst in izvora, pakiranje rib, školjk, rakov, lignjev, hobotnic, sip v modificirani atmosferi (MAP) itd.

Prikaži opis ponudnika

RIBARNICA JERMAN

Kontaktna oseba: Blaž Jerman

pon.–sob.: 8.00–12.00 (Ribarnica Izola); pon.–sob.: 7.00–13.00 (Ribarnica Koper)

Ribarnica Jerman – z vami že 33 let! Obiščite naši ribarnici v Izoli in Kopru ali pa naročite dostavo svežih jadranskih rib na dom.

Prikaži opis ponudnika

RIBARNICA KAPITAN MARKO

Kontaktna oseba: Marko Antolović

pon.–sob: 8.00–14.00

V ribarnici Kapitan Marko vedno dobite sveže jadranske ribe.

Prikaži opis ponudnika

RIBARNICA LEVANTE

Kontaktna oseba: Tina Steffè Božnik

pon.: 8.00–13.00, tor.–sob.: 8.00–14.00, ned.: 8.00–13.00

V ribarnici z najlepšim razgledom v Sloveniji ponujamo dnevno sveže ribe lokalnih ribičev ter pester izbor dobrot iz Jadranskega morja. Na naših policah najdete tudi soli, vina, oljčna olja in ostale dobrote lokalnih pridelovalcev. Ribarnica Levante je družinsko podjetje, ki ga poganja strast do izjemne hrane. Družina Steffè je edina stara koprska družina z ribiško tradicijo: že nono Vittorio Steffè (Ciacio) je bil ribič od leta 1925, njegova žena, nona Giuseppina Steffè (Pina) pa je ribe prodajala na koprski tržnici.
Stoletna ribiška in kulinarična odličnost sta temelj, na katerem gradimo in se razvijamo.

Prikaži opis ponudnika

Preglej ponudnike na zemljevidu