Italiano

Podkategorije

Ponudniki

KROMATIKA

Kontaktna oseba: Miran Križman

Nudim vam vezenje na vse vrste tekstila. Vezenje logotipov za podjetja, napisov in drugih znakov, napisov za rojstne dneve in druge obletnice na brisače, predpasnike, prtičke …
Lahko prinesete svoj tekstil ali pa vam ga po dogovoru nabavim.

Prikaži opis ponudnika

MALI VIKINGI S CONSULTING

Kontaktna oseba: Željka Zaić

+386 5 641 56 60 S CONSULTING, Željka Zaić, s. p.
po dogovoru

Smo mlado podjetje, ki deluje od aprila 2018, čeprav naši šivalni začetki segajo celo v leto 1988, ko smo se prvič spoznali s šivalnim strojem. Šivamo z veseljem, ljubeznijo, srcem … šivamo za vas. Šivamo predvsem otroška oblačila in modne dodatke (kape, trakove, šale, plenične torbe, organizatorje), smo pa odprti tudi za morebitne nove predloge. Zašijemo lahko marsikaj, saj veste: Kjer je volja, tam je pot. V našem razstavnem prostoru na Koprski 4 vam lahko po vaših željah s folijami potiskamo tekstilne izdelke (tudi vaše). V pripravi imamo čisto novo, svežo in posebno kolekcijo. Obiščite nas v našem razstavnem prostoru.

Prikaži opis ponudnika

MILAN MILOSTNIK

Kontaktna oseba: Milan Milostnik

po dogovoru (načeloma 8.00–15.30)

Izdelujem posteljnino, brisače in ležišča po meri. Prilagodim se željam, kvaliteti materiala, dimenziji in seveda tudi designu. Dobavim lahko tudi odeje in vzglavnike po želenih dimenzijah.
S strojem za vezenje lahko izvežem tudi kakšno ime ali inicialko na brisačo, majico. To je lahko lepo unikatno darilo za rojstni dan, obletnico ipd.

Prikaži opis ponudnika

MODNO ŠIVILJSTVO VIVIJANA MIKOLJ

Kontaktna oseba: Vivijana Mikolj

pon.–čet.: 7.00–15.00

Šivanje svečanih (poročnih, maturantskih) oblek in oblačil za prosti čas ter modnih zaščitnih mask. Drobna šiviljska popravila.

Prikaži opis ponudnika

MOZAIK

Kontaktna oseba: Mariella Carboni Majerič

tor.–pet.: 9.00–12.00 in 15.00–17.00, sob.: 9.00–12.00

Prodaja metrskega blaga, volne, kvačkancev in šiviljskih pripomočkov na drobno. Za vas izdelujemo prte, zavese in opravljamo šiviljska popravila.

Prikaži opis ponudnika

ŠIVILJSTVO MILOŠ SUZANA

Kontaktna oseba: Suzana Miloš

pon.–sre.: 8.00–12.00 in 16.00–19.00, čet.–pet.: 8.00–14.00, vsaka druga sobota

Vsa popravila oblačil (ožanje, širjenje, krajšanje, daljšanje, menjava podlog, žepov in zadrg), šivanje tekstilij notranjih interjerjev (zavese, prti, posteljnina).

Prikaži opis ponudnika

Preglej ponudnike na zemljevidu