Italiano

Podkategorije

Ponudniki

Center za gibalno terapijo

Kontaktna oseba: Vanja Rogač

pon., sre., pet.: 8.30–16.00, tor. in čet.: 9.00–21.00 (urnik je informativen, možne so spremembe)

V Centru za gibalno terapijo Izola izvajamo preventivno vadbo in podporo na poti konzervativnega zdravljenja ter odpravljanja težav s hrbtenico in pri ostalih kroničnih bolečin. Delamo po rehabilitacijski metodi spiralna stabilizacija hrbtenice. Vadbe potekajo individualno in v skupini. V podporo aktivni rehabilitaciji ponujamo še razbremenilne masaže, energetske tehnike in svetovanje o prehrani, ki podpira procese zdravljenja in odprave vnetij.
V okviru Promocije zdravja na delovnem mestu na sedežu obalnih podjetij za zaposlene ponujamo ročno masažo na stolu (15 min), delavnice ali redno vadbo, ki se lahko izvaja tudi v našem centru.

Prikaži opis ponudnika

INVICTUS FITNES STORITVE

Kontaktna oseba: Sebastjan Radman

Kajuhova ulica 28Prikaži pot odprti tip fitnesa
Industrijska cesta 13Prikaži pot zaprti tip fitnesa
pon.–pet.: 6.00–22.00, sob.: 9.00–21.00, ned.: 16.00–21.00

Invictus Fitnes
Družini in družbi prijazen ter dostopen fitnes, kjer ob sproščenem vzdušju omogočamo tako samostojno vadbo kot osebno trenerstvo. Z vami že od leta 2013.

Invictus Studio
Fitnes zaprtega značaja, ki je namenjen le vadbi pod vodstvom osebnega trenerja in individualni obravnavi posameznika. Eden redkih fitnesov v Sloveniji tega tipa. Nov projekt, nastal leta 2019.

Prikaži opis ponudnika

JOGA SOBA

Kontaktni osebi: Anja Brenko in Vanja Hrvatin

termini vadb po urniku

V Joga sobi smo veseli vseh raziskovalcev telesa, uma in duha. Kot edini joga studio na Obali se v Joga sobi trudimo, da bi zadovoljili želje in potrebe učencev, individualno.
Zavedamo se kompleksnosti modernega življenja in verjamemo, da je odgovor na to — efektivna, preprosta in uravnotežena vadba.

Ponujamo tečaje joge, meditacije, dihanja, sproščanja, joga oddihe in različne delavnice.

Prikaži opis ponudnika

NEGA TELESA IN SVETOVANJE O FIZIČNI AKTIVNOSTI

Kontaktna oseba: Dušan Kitić

pon.: 19.30, tor. in pet.: 8:30

Biharska joga šola po sistemu satyananda joge je vadba za vse starostne skupine in za vsakogar. Vsak se seveda trudi po svojih najboljših močeh in sčasoma bo zagotovo napredoval. Možne so tudi individualne vadbe joge.

Prikaži opis ponudnika

OSEBNO TRENERSTVO VESNA ŽLOGAR

Kontaktna oseba: Vesna Žlogar

Osebno trenerstvo, svetovanje in vodenje glede prehrane, priprava na fitnes in bodybuilding tekmovanja, vodene vadbe moških in seniorjev ter za preoblikovanje postave, vodene vadbe, namenjene prekomerno težkim otrokom 9–14 let, totalbody. Moje odlike so strokovnost, doslednost, individualna motivacija, izkušenost. Rezultati zagotovljeni! Najdete me na naslednjih lokacijah: Športno društvo Adrenalina Izola, Body center Anja Koper ter fitnes centri po izbiri stranke.

Prikaži opis ponudnika

PLES IN ANIMACIJA, TATJANA BROZIČ

Kontaktna oseba: Tatjana Brozič

Trubarjeva ulica 4Prikaži pot dejavnost se izvaja v Izoli in Kopru
ves dan

Plesna dejavnost, tečaj standardnih in latinskoameriških plesov, argentinski tango, plesne delavnice za upokojence, plesna rekreacija, plesne igralnice za predšolske otroke. Organizacija občasnih plesnih delavnic in plesnih večerov s plesno animacijo. Vse dejavnosti potekajo v plesnih oz. športnih dvoranah na lokacijah, ki so uporabnikom najbližje.

Prikaži opis ponudnika

Preglej ponudnike na zemljevidu