Italiano

Podkategorije

Ponudniki

ATELJE JUDIT, JUDITA MIŠKO

Kontaktna oseba: Emil Miško

pon.–pet. (čet. zaprto): 10.00–12.00 in 16.00–19.00, sob.: 10.00–12.00, poletni urnik: 17.00–20.00

Izdelava unikatne usnjene galanterije, etuijev, raznih drobnih predmetov iz usnja, prevlek za avtomobilske volane in krmila plovil ter podobnih predmetov. Restavriranje in popravila usnjenih predmetov. Delamo tudi po naročilu.

Prikaži opis ponudnika

ATELJE SPOMINOV, FOTOGRAFSKE STORITVE

Kontaktna oseba: Sabina Hodžić

Atelje spominov se nahaja v Portorožu, kjer opravim večji del svojih fotografiranj (nosečnice, novorojenčki, cake smash, družine). Če si želite fotografiranja v naravi, pa brez težav zapustim studijsko belino in minimalizem ter se z vami odpravim na izbrano lokacijo. Fotografiram tudi poslovne portrete, po dogovoru pa tudi manjše dogodke (poroka).

Prikaži opis ponudnika

ČEVLJARSTVO MLADENČE MITRUŠEVSKI

Kontaktna oseba: Mladenče Mitruševski

Ulica ob starem zidovju 11Prikaži pot
pon.–pet.: 10.00–12.00

Popravilo čevljev in usnjene galanterije.

Prikaži opis ponudnika

FILKO

Kontaktna oseba: Darko Filiput

Sodno izvedensko-cenilne storitve, cenitev strojev, vozil in premičnin, izvedenska poročila za področja: stroji in naprave, premičnine, motorna vozila in borilne veščine.

Prikaži opis ponudnika

FOS – Fotografske storitve

Kontaktna oseba: Sandi Denić

9.00–13.00 in 14.00–18.00

Studijsko fotografiranje, fotografiranje za osebne dokumente (tudi na domu), fotografiranje porok, dogodkov, izdelava fotografij do velikosti 90 x 150 cm, kaširanje fotografij na različne materiale, skeniranje in retuširanje starih in uničenih fotografij, skeniranje različnih medijev, povrnitev izbrisanih fotografij iz spominskih kartic, prodaja spominskih kartic za fotoaparate in pametne telefone, foto darila, velika izbira fotoalbumov za vse priložnosti in okvirjev za fotografije različnih dimenzij, okvirji po naročilu, barvno in črno-belo fotokopiranje A4, A3, plastificiranje do A3-formata, spiralno vezanje, prodaja modnega nakita LOTUS, prodaja vseh vrst baterijskih vložkov, baterije za slušne aparate, menjava baterij na urah in avtomobilskih ključih, pasovi za ure …

Prikaži opis ponudnika

FUF

Kontaktna oseba: Branko Furlanič

8.30–16.00, 1. 5.–30. 8.: 8.30–17.00

Fotografiranje za dokumente (osebna izkaznica, potni list, vozniško dovoljenje, viza), fotografiranje dogodkov, fotografiranje porok in drugih svečanosti (krst, obhajilo, birma) studijsko fotografiranje artiklov, portretno fotografiranje, prodaja okvirjev, prodaja baterij, razvijanje fotografij …

Prikaži opis ponudnika

KEMIČNA ČISTILINICA DEKLEVA

Kontaktna oseba: Suzana Zafirovska

pon.–pet.: 7.00–12.00, 17.00–19.00, sob.: 7.00–12.00

Profesionalno čiščenje oblačil, posteljnine, zaves, prevlek, pernic, delovnih oblačil. Čiščenje madežev in likanje oblačil.

Prikaži opis ponudnika

KLJUČ CENTER IZOLA - FEROKOR

Kontaktna oseba: Rajko Koren

Ulica ob starem zidovju 11Prikaži pot
pon.–pet.: 8 .00–16.00, sob.: 8.30–12.30

Izdelava vseh vrst ključev in avto ključev, popravilo ohišij avto ključev, izdelava žigov, brušenje nožev, montaža in servis ključavničarskega okovja na terenu, intervencije (odklepanje stanovanj, vozil, trezorjev brez ključev), bogata izbira ključavnic, kljuk in ostalega okovja.

Prikaži opis ponudnika

KreAcent – Jezikovni tečaji in inštrukcije

Kontaktna oseba: Aljaž Skok

Ulica Ferda Bidovca 5Prikaži pot
8.00–20.00

KreAcent je jezikovno podjetje, ki ponuja učenje različnih jezikov. Na voljo so individualni in skupinski jezikovni tečaji, jezikovne inštrukcije, pomoč pri učenju in pripravi seminarskih nalog ter drugega učnega materiala. Ponujamo tečaje za vse ravni: začetno, nadaljevalno, ponovitveno ter učenje jezikovnih predmetov za vse razrede osnovne in srednje šole. Vsi tečaji so mogoči tudi on-line prek Skypa ali drugega konferenčnega sistema. Predavanja lahko potekajo tudi v angleškem in italijanskem jeziku.

Prikaži opis ponudnika

KROMATIKA

Kontaktna oseba: Miran Križman

Nudim vam vezenje na vse vrste tekstila. Vezenje logotipov za podjetja, napisov in drugih znakov, napisov za rojstne dneve in druge obletnice na brisače, predpasnike, prtičke …
Lahko prinesete svoj tekstil ali pa vam ga po dogovoru nabavim.

Prikaži opis ponudnika

LUDVIK VOJKO

Kontaktna oseba: Ludvik Vojko

Ulica Elvire Vatovec 3Prikaži pot
7.00–15.00 oz. po dogovoru

Tehnično svetovanje in ocenjevanje vrednosti na področju nepremičninskih projektov.

Prikaži opis ponudnika

MALI VIKINGI S CONSULTING

Kontaktna oseba: Željka Zaić

+386 5 641 56 60 S CONSULTING, Željka Zaić, s. p.
po dogovoru

Smo mlado podjetje, ki deluje od aprila 2018, čeprav naši šivalni začetki segajo celo v leto 1988, ko smo se prvič spoznali s šivalnim strojem. Šivamo z veseljem, ljubeznijo, srcem … šivamo za vas. Šivamo predvsem otroška oblačila in modne dodatke (kape, trakove, šale, plenične torbe, organizatorje), smo pa odprti tudi za morebitne nove predloge. Zašijemo lahko marsikaj, saj veste: Kjer je volja, tam je pot. V našem razstavnem prostoru na Koprski 4 vam lahko po vaših željah s folijami potiskamo tekstilne izdelke (tudi vaše). V pripravi imamo čisto novo, svežo in posebno kolekcijo. Obiščite nas v našem razstavnem prostoru.

Prikaži opis ponudnika

MILAN MILOSTNIK

Kontaktna oseba: Milan Milostnik

po dogovoru (načeloma 8.00–15.30)

Izdelujem posteljnino, brisače in ležišča po meri. Prilagodim se željam, kvaliteti materiala, dimenziji in seveda tudi designu. Dobavim lahko tudi odeje in vzglavnike po želenih dimenzijah.
S strojem za vezenje lahko izvežem tudi kakšno ime ali inicialko na brisačo, majico. To je lahko lepo unikatno darilo za rojstni dan, obletnico ipd.

Prikaži opis ponudnika

MODNO ŠIVILJSTVO VIVIJANA MIKOLJ

Kontaktna oseba: Vivijana Mikolj

pon.–čet.: 7.00–15.00

Šivanje svečanih (poročnih, maturantskih) oblek in oblačil za prosti čas ter modnih zaščitnih mask. Drobna šiviljska popravila.

Prikaži opis ponudnika

MOZAIK

Kontaktna oseba: Mariella Carboni Majerič

tor.–pet.: 9.00–12.00 in 15.00–17.00, sob.: 9.00–12.00

Prodaja metrskega blaga, volne, kvačkancev in šiviljskih pripomočkov na drobno. Za vas izdelujemo prte, zavese in opravljamo šiviljska popravila.

Prikaži opis ponudnika

PRALNICA ESTER

Kontaktna oseba: Ester Šenk

Samopostrežno pranje perila.

Prikaži opis ponudnika

PRALNICA IVANČIČ

Kontaktna oseba: Dorjan Ivančič

pon.–pet.: 7.00–14.00, sob.: 7.00–12.00

Pranje in likanje perila za pravne in fizične osebe, in sicer pranje posteljnine, restavracijskega tekstila, raznih odej, prešitih odej in vzglavnikov, zaves, posteljnine iz merino volne, osebnega perila, delovnih oblek. Opravimo tudi razkuževanje raznega perila (vzglavnikov, raznih odej, pregrinjal).

Prikaži opis ponudnika

SAMOPOSTREŽNA PRALNICA PERILA

Kontaktna oseba: Marjana Drinić

pon.–ned.: 8.00–21.00

Samopostrežno pranje perila.

Prikaži opis ponudnika

ŠIVILJSTVO MILOŠ SUZANA

Kontaktna oseba: Suzana Miloš

pon.–sre.: 8.00–12.00 in 16.00–19.00, čet.–pet.: 8.00–14.00, vsaka druga sobota

Vsa popravila oblačil (ožanje, širjenje, krajšanje, daljšanje, menjava podlog, žepov in zadrg), šivanje tekstilij notranjih interjerjev (zavese, prti, posteljnina).

Prikaži opis ponudnika

STEKLO - ART - OKVIRJI

Kontaktna oseba: Silvo Marušić

8.00–17.00

Splošno steklarstvo, vitražerstvo, okvirjanje, popravila in izdelava slik in okvirjev, dekorativna fuzija stekla, dobava in montaža pleksi stekla in leksana ali akrila, vzdrževalna dela na domu.

Prikaži opis ponudnika

TILDA

Kontaktna oseba: Andreja Pobega Bizjak

Vsak delavnik 8.00–16.00

Kakovostni prevodi v jezikovnih kombinacijah slovenščina, angleščina, italijanščina in španščina. Simultano in konsekutivno tolmačenje na mednarodnih konferencah in srečanjih, poslovnih sestankih in drugih dogodkih.

Prikaži opis ponudnika

Preglej ponudnike na zemljevidu