Italiano

Ponudniki

Aureus

Kontaktna oseba: Romina Salvi

Klanec 2Prikaži pot
Strunjan 128Prikaži pot Naturopatski center Aureus, Hotel Laguna Strunjan
pon. – pet. od 10.00 do 19.00, po predhodnem naročilu

Nudim naturopatsko svetovanje in terapije za podporo psihofizičnega zdravja. Poleg tega opravljam storitev prevajanja iz slovenskega v italijanski jezik ter iz italijanskega v slovenski ter poslovno svetovanje v turizmu (poudarek na hotelirstvu, optimizaciji prihodka in trženju v hotelih in uvajanju novih turističnih produktov).

Prikaži opis ponudnika

Bioenergija, radiestezija, zdravilstvo

Kontaktna oseba: Jože Kirn

Smrekarjeva ulica 21Prikaži pot
po dogovoru

Zdravljenje z bioenergijo, radiestezija prostorov, izdelava očiščevalno-zdravilnih diet.

Prikaži opis ponudnika

DRUŠTVO HIPPOS

Kontaktna oseba: Tamara Crnić

Društvo Hippos je edino na Obali, ki se ukvarja s terapijami in aktivnostmi s pomočjo konja. Kljub temu da je to naša temeljna dejavnost, so pomemben člen našega terapevtskega tima tudi ostale živali. Sedež našega društva je majhna družinska kmetija, na kateri je poleg štirih konj svoj dom našlo tudi veliko drugih vrst domačih živali – zajčki, ovčke, koze, gosi, pujsek, kokoši, muce, psi. Osnovne dejavnosti: hipoterapija, terapija s pomočjo konja, aktivnosti s pomočjo konja, aktivnosti s pomočjo živali, klasična šola jahanja. Organiziramo tudi vodene oglede in poletne tabore.

Prikaži opis ponudnika

FILKO

Kontaktna oseba: Darko Filiput

Psihoterapevtsko svetovanje, 3 modalitete: bachove esence (uravnavanje psihičnega stanja), bioenergetsko svetovanje, alternativne metode zdravilske pomoči.

Prikaži opis ponudnika

PRODOMI – SINERGIJE SOBIVANJA, ZAVOD IZOLA

Kontaktna oseba: Tjaša Goljevšček

Zavod ProDomi za vas organizira pomoč pri domači oskrbi z osebno pomočnico ali pomočnikom.
Vi poveste, kaj potrebujete, mi pa organiziramo vam prilagojeno obliko pomoči.
Poskrbimo za hitro odzivnost in zanesljivost, da bo domača oskrba starejših, ki želijo ostati v domačem okolju, potekala neprekinjeno.
Od leta 2008 smo skupaj pomagali že več kot 1.470 starejšim in bolnim osebam po vsej Sloveniji. Delujemo v Izoli in na območju celotne Slovenije.

Prikaži opis ponudnika

VEDEŽEVANJE, SVETOVANJE, SPLOŠNO ČIŠČENJE STAVB

Kontaktna oseba: Valter Gajzer

Nudimo svetovanje in vedeževanje, pogovore vseh vrst ter alternativne tretmaje, kot so reiki in bioenergija, s katerimi želimo posamezniku pomagati pri spoznavanju in odkrivanju svojega jaza, premagovanju lastnih ovir, pri katerih meni, da je nemočen (sprejemanju odločitev, postavitev sebe na prvo mesto).

Prikaži opis ponudnika

ŽAREK SREČE

Kontaktna oseba: Maša Plaznik

Beblerjeva ulica 7Prikaži pot storitev prek spleta, na domu, po podjetjih in ustanovah
po dogovoru

V Žarku sreče vam pomagamo, da svoje osebno počutje dvignete na visoko raven. Da ste notranje umirjeni, zadovoljni, srečni, sproščeni in zdravi. Izbirate lahko med velikim naborom delavnic, terapijami, coachingom in meditacijami (vse storitve so lahko individualne ali skupinske).
Prepustite se strokovnemu vodstvu čudovite Izolanke Maše Plaznik in se naučite, kako lahko izboljšate svoje življenje. Maša je do sedaj pomagala že veliko ljudem premostiti težave, da so si lahko ustvarili tisto, po čemer so hrepeneli. Ravno tako sodeluje s poslovneži in večjimi podjetji, kjer kadru omogoča rast na osebnem in poslovnem nivoju. Vabljeni, da si na spletni strani ogledate nabor storitev in mnenja strank.

Prikaži opis ponudnika

ZAVOD LAVANDULA

Kontaktna oseba: Stane Šenica

Ulica Zvonimira Miloša 25Prikaži pot
pon.–pet.: 9.00–15.00

Dejavnost Zavoda Lavandula je izvajanje osebne asistence. Osebna asistenca je namenjena invalidnim osebam (18–65 let) z dolgotrajnimi telesnimi, duševnimi, intelektualnimi ali senzoričnimi okvarami. Na podlagi odločbe pristojnega centra za socialno delo uporabniku osebne asistence nudimo pomoč pri vsakodnevnih opravilih (negi in osebni pomoči, gospodinjskih in drugih dnevnih opravilih, pomoči na delovnem mestu in v izobraževalnem procesu, pri spremstvu, komunikaciji) in pri vseh drugih aktivnostih, v katere je uporabnik vključen. Namen zavoda je, da se v prihodnosti razvije v socialni servis, ki bo skrbel za najbolj ranljive osebe v družbi, predvsem pa za starejše in invalidne osebe.

Dejavnost osebne asistence se izvaja pri uporabniku osebne asistence na domu oz. v kraju, kjer prebiva; delujemo na območju celotne Slovenije.

Prikaži opis ponudnika

Preglej ponudnike na zemljevidu