Italiano

Ponudniki

Damijan Šenk

Kontaktna oseba: Damijan Šenk

8.00–16.00

Tampotisk na reklamne izdelke, izdelava pripomočkov za tampotiskarje.

Prikaži opis ponudnika

GRAAFIKA JADRAN

Kontaktna oseba: Jadran Bizovičar

pon.–pet.: 08.00–17.00

Grafična oprema: poslikava vozil (reklamne nalepke, car wrapping), nalepke za plovila, etikete, transparenti, reklamne table, svetlobne table, vizitke, letaki, dobava tekstila in potisk, delovna oblačila, reklamne skodelice, obeski, koledarji, reklamni napisi, temnenje steklenih površin, zaščitne folije, protivlomne folije, kuhinjska ozadja, stenske dekorativne nalepke, fototapete, velike fotografije, oblepitev izložb, lasersko graviranje na vse vrste materialov.

Prikaži opis ponudnika

SERVIS BIRO IZOLA

Kontaktna oseba: Klavdij Ferfolja

pon.–čet.: 8.30–15.30, pet.: 8.30–15.00

Barvno in črno-belo fotokopiranje, vezava v spiralo, plastificiranje do formata A3, tiskanje iz USB, e-pošte itd. Skeniranje, popravilo tiskalnikov, fotokopirnih aparatov. Davčne blagajne, svetovanje, prodaja in postavitev, najem davčnih blagajn.

Prikaži opis ponudnika

TISK PRINT

Kontaktna oseba: Andrej Nemarnik

TISK PRINT je družinsko podjetje z več kot 35-letno tradicijo na področju pisarniških storitev, fotokopiranja in razmnoževanja. Leta 2015 smo podjetje iz Pirana preselili v Izolo.
Z razvojem novih tehnologij sledimo modernim grafičnim studijem, zato vam danes ponujamo najrazličnejše kvalitetne grafične storitve, kot so digitalni tisk (vizitke, katalogi, letaki, plakati …), izrez napisov (za plovila, izložbe, vozila …), velikoformatni eko solventni tisk (PVC-nalepke, table, plakati, umetniške slike, poslikava vozil/car wrapping), izdelavo tabel, podokvirjev itd. Nudimo tudi veliko izbiro tekstilnih izdelkov s potiskom ali vezenjem, izdelavo žigov in datirk, UV-tisk na manjše predmete in še in še.

Prikaži opis ponudnika

Tiskarna Vek Koper

Kontaktna oseba: Samo Dudine

Tiskarna z več kot 55-letno tradicijo.

Tiskamo v offset in digitalni tehnologiji. Ponujamo izdelavo vizitk, revij, brošur, katalogov, knjig v mehki in trdi vezavi, pisarniških tiskovin, PVC- in papirnih etiket, koledarjev, vrečk, kartonske embalaže, mikrovala in podobnih izdelkov. Tehnologija nam omogoča tudi tisk na polipropilen. Od dodelav ponujamo zlatotisk, plastificiranje, slepi tisk, izsekovanje, lepljenje embalaže. Z letom 2018 smo pridobili certifikat FSC, s katerim se zavzemamo za kontrolirano in odgovorno upravljanje s svetovnimi gozdovi. Za več informacij obiščite našo spletno stran.

Prikaži opis ponudnika

TISKARSTVO GRAFING IZOLA

Kontaktna oseba: Darko Petretič

Sitotisk na tekstil in reklamne izdelke, klasično graviranje in z laserjem, digitalni tisk, izdelava nalepk in žigov, foto keramika.

Prikaži opis ponudnika

Preglej ponudnike na zemljevidu