Italiano

Podkategorije

Ponudniki

ELEKTROMEHANIKA

Kontaktna oseba: Vladko Bucaj

pon.–pet.: 8.00–14.00, sre.: 8.00–17.00, 2. in 4. sob. v mesecu: 8.00–12.00

Smo podjetje z dolgoletno tradicijo, saj naši začetki segajo v leto 1990. Že 30 let aktivno delujemo na področju servisiranja gospodinjskih aparatov priznanih pooblaščenih znamk, prav tako smo strokovnjaki na področju montiranja in servisiranja klimatskih naprav, toplotnih črpalk in prezračevalnih sistemov.
Sodelujemo s svetovno priznanimi proizvajalci, zato našim strankam želimo ponuditi le najboljše. Vemo, da ni dovolj le prodati izdelek, zato zagotavljamo vzdrževanje in kvalitetne servisne storitve z lastnimi serviserji. Nudimo vam tudi dobavo originalnih rezervnih delov za vzdrževanje vaših aparatov.

Prikaži opis ponudnika

ELEKTROMEHANIKA METRO

Kontaktna oseba: Žanet Ražman

Prodaja, montaža in servisiranje profesionalne gostinske opreme, klimatskih naprav in hladilne tehnike. Smo pooblaščeni serviser opreme Kovinastroj Gastronom, pomivalnih strojev Winterhalter Gastronom ter klimatskih naprav Daikin in Mitsubishi.

Prikaži opis ponudnika

ENIG

Kontaktna oseba: Šime Čulina

Industrijska cesta 2aPrikaži pot
pon.– pet.: 8.00–15.00 oz. po dogovoru

Glavna dejavnost podjetja je izdelovanje grelcev (elektro naprave). Razširjene dejavnosti so še točkovno varjenje, zvijanje pločevine in manjša ključavničarska dela.

Prikaži opis ponudnika

KLIMASTER

Kontaktna oseba: Simon Perkovac

pon.–sob.: 8.00–16.00

Dobava, montaža in servis klimatskih naprav ter toplotnih črpalk. Dobava klimatskih naprav in toplotnih črpalk Mitsubishi Electric, Daikin, Toshiba, Clivet, Mitsubishi Heavy Industries, Hokkaido, Gorenje, Inventor. Polaganje strojnih inštalacij in talnega gretja ter izvedba kurilnic.

Prikaži opis ponudnika

MONTAŽA IN SERVIS PLINSKIH IN ELEKTRIČNIH PEČI

Kontaktna oseba: David Mišigoj

Ulica Ferda Bidovca 1Prikaži pot
pon.–pet.: 16.00–20.00, sob. 8.00–12.00

Servis in montaža plinskih in električnih peči, montaža električnih bojlerjev, menjava fleksibilnih cevi na štedilniku.

Prikaži opis ponudnika

VIKING OGREVANJE & KLIMA

Kontaktna oseba: Viljem Knap

8.00–16.00

Prodaja, montaža in vzdrževanje klimatskih naprav in toplotnih črpalk različnih blagovnih znamk. Pooblaščeni smo za servisiranje in vzdrževanje blagovnih znamk Mitsubishi Electric, Panasonic, Toshiba, Lg Electronic In Daikin tako v garancijskem roku kot tudi po njem.

Prikaži opis ponudnika

Preglej ponudnike na zemljevidu