Italiano

It looks like nothing was found at this location. Maybe try one of the links below or a search?

Arhiv

Try looking in the monthly archives. 🙂

Podkategorije

Ponudniki

ALPAKKA SHOP

Kontaktna oseba: Niki Pečar

Dobava in prodaja najsodobnejših tehnoloških izdelkov, pripomočkov za vsakdanje življenje in trendovskih modnih dodatkov.

Prikaži opis ponudnika

ANTHRON

Kontaktna oseba: Helena Logar

Smo razvojno-proizvodno podjetje, ki izdeluje osebno varovalno opremo za vrvno tehniko. Več informacij o tečajih in širokem spektru osebne varovalne opreme je na voljo na www.skylotec.com.
Zastopamo program FERNO – oprema za imobilizacijo in transport pacientov, nosila za reševalna vozila (tudi pooblaščeni servis), kardiološki stol za lažji transport pacienta po stopnicah. Novosti so električna nosila in stoli, KED, rumena zajemalna nosila 65-EXL, vakuumske opornice itd. Zastopamo program SÖLL – dobava in montaža fiksnega varovalnega sistema, horizontalne ali vertikalne linije.

Prikaži opis ponudnika

BAR METAL

Kontaktna oseba: Dejan Hočevar

pon.–pet.: 7.00–15.00

Trgovina z barvnimi kovinami, inoks pločevino, cevmi, profili.

Prikaži opis ponudnika

BORA, proizvodno in trgovsko podjetje

pon.–sob.: 9.00–13.00 in 15.00–19.00

Osnovna dejavnost podjetja je trgovina na debelo s športnimi oblačili in obutvijo. V 15 letih obstoja je podjetje zraslo v priznanega eksluzivnega zastopnika mnogih svetovno priznanih blagovnih znamk za območje Slovenije in držav nekdanje Jugoslavije. Trenutno je podjetje BORA, d. o. o., eksluzivni zastopnik 20 blagovnih znamk s področja športa in mode, ki jih deli v produktne skupine SKI, OUTDOOR, LIFESTYLE in CYCLING. Ponuja različne vrhunske blagovne znamke, kot so Colmar, Colmar Originals, Poc, Vibram FiveFingers, Mico, Vist, Casco, Sportful, Karpos, Reda Rewoolution, Target, Monkey, Boxeur Des Rues, Moustache Bikes, SP Connect. Podjetje je aktivno tudi na področju razvoja e-mobilnosti.

Prikaži opis ponudnika

CVETLIČARNA MIMI

Kontaktna oseba: Nada Jerman

pon.–pet.: 8.00–19.00, sob.: 8.00–15.00, ned.: 8.00–12.00

Pri nas dobite rezano cvetje, lončnice, balkonske rastline, aranžmaje za vse priložnosti (rojstni dan, poroka, pogreb …), ponujamo pa tudi aranžiranje prostorov, urejanje vrtov in grobov ter dostavo na dom po celem svetu.

Prikaži opis ponudnika

Dionplus, pekarna

Kontaktna oseba: Driton Temaj

Ljubljanska ulica 6Prikaži pot
pon.–ned.: 6.00-22.00

Pri nas lahko dobite razne vrste kruha, peciv, slaščic, pic, burekov in brezalkoholnih pijač.

Prikaži opis ponudnika

DOM UNIKATNIH IZDELKOV

Kontaktna oseba: Majda Knafelc

9.30–12.30 in 15.00–19.00, sob.–ned.: 9.00–13.00 in 15.00–20.00

Trgovinica ponuja unikatne izdelke, izdelke iz naravnih materialov, reciklirane izdelke, 1000 možnosti za izvirna darila. Vse je ročne izdelave.

Prikaži opis ponudnika

E-Net

Kontaktna oseba: Jug Bebler

9.00–17.00

Najsodobnejša led razsvetljava in pripomočki za gojenje, planiranje razsvetljave za zaprte prostore ali rastlinjake. Avto-moto razsvetljava: Osram, Philips, M-tech. Javna razsvetljava in razsvetljava za dom.

Prikaži opis ponudnika

FOTOOPTIKA RIO

Kontaktna oseba: Barbara Lušič - Knez

pon.–pet.: 9.00–12.30 in 16.00–19.30, sob.: 9.00–12.00

Biometrična meritev očesa z najsodobnejšo tehnologijo. Očala na recept ali brez njega. Pogodbeni dobavitelj medicinskih pripomočkov ZZZS. Največji izbor dioptrijskih in sončnih očal priznanih proizvajalcev (Gucci, Prada, Dolce Gabana, Ray Ban itd.). Strokovni nasveti mojstrice očesne optike pri izbiri kvalitetnih stekel za očala (Zeiss, Rodenstock, Hoya, Seiko). Kontaktne leče, pribor za vzdrževanje in tekočine. Povečevalna stekla. Zaščitna in plavalna očala ter maske z dioptrijo. Popravila očal. Pridite in videli boste razliko.

Prikaži opis ponudnika

GODDESS

Kontaktna oseba: Aleksander Krebelj

Proizvodnja sušenih domačih testenin, ki so v prodaji v manjših prodajalnah, ribarnicah in zadrugah. V Izoli jih dobite v ribarnici Levante in trgovini Agraria.

Prikaži opis ponudnika

HARTIS

Kontaktna oseba: Aleksander Vučko

Prodaja pisarniškega, šolskega, darilnega in promocijskega programa v papirnicah Hartis v veleprodajnem centru Hartis v Luciji in na spletu v naši spletni trgovini www.hartis.si.
Ponujamo različne gradbene storitve v vseh obalnih občinah.

Prikaži opis ponudnika

LASA

Kontaktna oseba: Aleksandra Petaroš

pon.–pet.: 8.00–17.00, sob.: 8.00–13.00

Izdelki domače obrti (mice mace za lažje spanje, bomboniere, vrečke s sivko, novoletne žogice v posebni tehniki).

Prikaži opis ponudnika

LUKIN

Distribucija alkoholnih pijač (grappa Nonino, Old Pilot gin, prosecco Casa costa piane, sadne kaše dreamy …) in zamrznjene hrane (rogljički, kruhi, torte, sladko slani program …).

Prikaži opis ponudnika

MATIC HORVAT

Kontaktna oseba: Matic Horvat

Ponudimo vam lahko personalizirano izdelavo lesenih in kovinskih izdelkov, kot so izdelki za gostinstvo, otroški artikli, poslovna darila, modni dodatki, pripomočki, razni kipci, medalje, kovinske zapestnice brez niklja (to področje bo delovalo pod svojo blagovno znamko). Naši trenutni partnerji so TIC Izola, Kranjska gora, Postojnska jama, Planica.

Prikaži opis ponudnika

MIN ART

Kontaktna oseba: Vanesa Petretič

pon.–pet.: 8.00–16.00

Ukvarjamo se z laserskim izrezom, tiskom na tekstil, fotokeramiko, vezenjem, izdelavo nalepk. Pri nas lahko dobite vse, od unikatnega nakita iz različnih materialov, kot sta les in pleksi steklo, do personaliziranih unikatnih daril, promocijskih izdelkov, personaliziranih keramičnih ploščic, majic z motivom po želji, dekoracij za torte (cake topper), nalepk za avte in vitrine, kozarcev z napisi, skodelic, lasersko izrezanih napisov za otroške sobice. Skratka, to, kar si zamislite, poskusimo realizirati po najboljših močeh.

Prikaži opis ponudnika

MLADINSKA KNJIGA TRGOVINA

Kontaktni osebi: Alenka Colarich in Ana Rižnar

pon.–pet.: 9.00–19.00, sob.: 9.00–13.00

V Mladinski knjigi vas čaka bogata izbira knjig domačih in tujih avtorjev vseh slovenskih založb, tujih knjig in revij ter papirniških izdelkov. Našli boste vse za šolo, s poudarkom na kvalitetnih in priznanih blagovnih znamkah, praktične in trendovske pripomočke za pisarno, skozi vse leto pa tudi veliko izbiro daril za vsakogar.
Toplo vabljeni v prijeten ambient med barvite kolekcije izdelkov in bogato založene knjižne police, kjer vam bo strokovno prodajno osebje z veseljem pomagalo pri izbiri, tako da bo nakupovanje postalo doživetje.

Prikaži opis ponudnika

MODERATO CANTABILE

Kontaktna oseba: Jana Crnošija

Podjetje se ukvarja s prodajo modne moške konfekcije v svoji prodajalni na Bernardinu.

Prikaži opis ponudnika

MONSUM, TRGOVINA NA DEBELO Z ŽIVILI

Kontaktna oseba: Zoran Poles

Naša primarna dejavnost je dostava svežih in zamrznjenih izdelkov (ribe, meso, zelenjava, siri itd.) gostilnam, restavracijam, hotelom, šolam, javnim ustanovam.
V času pandemije smo se odločili, da pomagamo tudi vsem fizičnim osebam in jim naše dobrote pripeljemo tudi na dom.

Prikaži opis ponudnika

OPTIKA IZOLA

Kontaktna oseba: Adrijan Šergo

pon.–pet.: 8.30–12.30 in 16.30–19.30, sob.: 8.30–12.30

Prodaja ter popravilo korekcijskih in sončnih očal, prodaja kontaktnih leč in tekočin.

Prikaži opis ponudnika

PE OPTIKA VISTA

Kontaktni osebi: Mitja Prevolšek in Sabina Grgurič

pon.–pet.: 9.00–12.30 in 15.30–19.00, sob.: 9.00–12.00

Izdelava in prodaja sončnih in korekcijskih očal z dioptrijo. Prodaja kontaktnih leč in večnamenskih tekočin. Opravljanje okulističnih pregledov za očala in kontaktne leče ter vozniška dovoljenja. Popravila vseh vrst okvirjev.

Prikaži opis ponudnika

PRODAJA DRV IN PREVOZNIŠTVO

Kontaktna oseba: Željko Tadić

Industrijska cesta 8aPrikaži pot
8.00–17.00

Podjetje se ukvarja s prodajo drv in prevozom le-teh do naročnika.

Prikaži opis ponudnika

PRODAJALNA DELFINČEK

Kontaktna oseba: Alenka Munda

Tomažičeva ulica 9Prikaži pot prodajalna Delfinček, Hotel Delfin
pon.–sob.: 8.00– 16.00 ned. in prazniki: 8.00–13.00

Oblačila in obutev znamke TBS, oblačila za močnejše postave, pokrivala, rokavice, šali in rute, kopalke in obutev za plažo in bazen, igrače, spominki, dnevni in periodični tisk, razglednice, kozmetika, oljčno olje in namazi iz oljk, sol in solni cvet iz Sečoveljskih solin, lokalno buteljčno vino.

Prikaži opis ponudnika

SKAT SKUPINA

Kontaktni osebi: Katja Bertok in Mojca Lončarič

Podjetje ponuja izdelke pisarniškega programa, kartuše, računalnike in ostalo IT-opremo za pisarne, izdelke, namenjene higieni, raznovrstna čistila ter gospodinjski program. Našim cenjenim strankam nudimo tudi segment promocijskih izdelkov. Z dejavnostjo, ki jo opravljamo, zagotavljamo našim strankam vse za pisarno. Poleg podjetij pa s ponosom povemo, da so naše cenjene stranke tudi bolnišnice, šole in ostale javne ustanove.

Prikaži opis ponudnika

Sotoff shop

Kontaktna oseba: Polona Frelih

sre.–ned.: 9.00–13.00 in 16.00–21.00

V našem klubskem prostoru – trgovini Sotoff Shop so na voljo naše publikacije in revije, avtorske razglednice, magneti, akvareli in drugi turistični spominki z motivom Izole, kvalitetna španska poletna in jesenska obutev ter avtorski T-shirti, kopalke in druge drobnarije, ki so zanimive turistom in drugim obiskovalcem Izole. V naši trgovini z izbranimi izdelki dobite »darilca« z vsega sveta, ki so izdelana iz naravnih materialov.

Prikaži opis ponudnika

ŠPORT MALA

Kontaktna oseba: Majda Zupan

pon.–pet.: 8.30–13.00 in 16.00–19.00, sob.: 8.30–14.00

Trgovina Šport Mala ima dolgoletno tradicijo prodaje otroških, ženskih in moških oblačil. Na voljo je tudi bogat izbor različnih velikosti, vključno z največjimi številkami, oblačila pa so primerna za vse generacije, od najmlajših do starejših kupcev.
Na zalogi imamo kopalke, spodnje perilo, nogavice, pižame, športne in elegantne hlače, majice ter poletne obleke. Posebej je treba opozoriti, da so oblačila iz naše ponudbe narejena iz naravnih materialov, proizvedena v Sloveniji ter namenjena kupcem, ki cenijo kvaliteto po zmernih cenah. Veliko naših kupcev se redno vrača k nam po nakupih. To največ pove o zaupanju, ki traja že več kot tri desetletja.

Prikaži opis ponudnika

SUVENIR SIVKE

Kontaktna oseba: Vera Mrak

hiška na Velikem trgu v Izoli: vsak dan 9.00–22.00, Souvenir Belvedere (jun.–okt.): 8.00–12.00 in 17.00–21.00, Ul. prekomorskih brigad v marini: 9.00–12.00 in 17.00–22.00, ploščad v Portorožu: vsak dan 9.00–22.00

Izvirna naravna in ročno izdelana darilca iz sivke so majhne, nežne in dišeče pozornosti, ki jih podarimo ljubljeni osebi, prijateljem, poslovnim partnerjem, sodelavcem. Vsi izdelki so delo naših rok ter naših zamisli in idej, so kakovostni in plod večletnega trdega dela v sodelovanju z naravo. Izražajo noto domačnosti, topline in prijetnih vonjav, zato so primerni tudi kot darilo za poslovne partnerje.

Prikaži opis ponudnika

TERRASAN

Kontaktna oseba: Sindi Morato

pon.–pet.: 9.00–19.00, sob.: 9.00–13.00

V trgovini Terrasan ponujamo zdravo prehrano (bio, eko, brezglutensko, vegansko, makrobiotiko, LCHF, PALEO …), ekološke izdelke s pestro ponudbo žitaric, mok, semen, številnih olj, suhega sadja, pri čemer posebno pozornost namenjamo izdelkom slovenskega izvora. Na policah najdete tudi širok nabor testenin, mueslijev in mleka rastlinskega izvora, začimb za vse sloge kuhanja in za zdravilne namene, več vrst zdravih sladil, veliko izbiro čajev, sokov, medu, sirov, omak, namazov, čokolade, prigrizkov. Poleg pestre izbire super hrane in prehranskih dopolnil ponujamo tudi biološko certificirano kozmetiko, ki ni testirana na živalih; sem sodijo izdelki za osebno nego, dekorativna kozmetika, naravne barve za lase in otroška kozmetika, eko čistila, eterična olja in difuzorji ter solne svetilke.

Prikaži opis ponudnika

TITRADE

Kontaktna oseba: Patrizia Zgonik

8.00–16.00 oz. po dogovoru

Pri nas lahko dobite surovo in praženo kavo iz različnih kavnih zrnc s celega sveta za lokale in domačo uporabo. Spražimo in zmeljemo jo po vašem okusu in vam svetujemo o kavni mešanici. Lahko si tudi izdelate novoletna poslovna darila itd. s svojo sliko ali logotipom na vrečki od kave.

Prikaži opis ponudnika

TRGOVINA KAOS

Kontaktna oseba: Maša Jerman

pon.–pet.: 9.00–19.00, sob.: 9.00–13.00

Vse modne navdušenke vabimo na ogled naših novih kolekcij v trgovino Kaos na Pristaniški 3. Vse artikle pošiljamo tudi pošti. Naročila lahko oddate prek družbenih omrežij ali pa v naši spletni trgovini www.kaos-shop.eu.
Veselimo se vašega obiska!

Prikaži opis ponudnika

TRGOVINA ŽAN

Kontaktna oseba: Brigita Djurić Nikolić

pon.–pet.: 9.00–19.00, sob. 9.00–13.00

V naši trgovini ponujamo ženska in modna oblačila, obutev, torbice in razne modne dodatke.

Prikaži opis ponudnika

UNIKATNE SVEČE

Kontaktna oseba: Pija Jarmila

Krasimo sveče različnih barv, oblik in velikosti (višina 10–30 cm, premer 3–10 cm). Izjema so klasične krstne in velikonočne sveče (pribl. 1 m x 10 cm) ter sveče posebnih oblik.

Sveča je simbol življenja. Njen plamen razsvetljuje temo, nas greje in daje skrivnosten občutek domačnosti. Prižgemo jo ob najrazličnejših okoliščinah, ob najrazličnejših dogodkih, kot so praznovanja, slovesnosti, jubileji itd. ali slovesa. Te trenutke vam želimo polepšati z unikatno okrašenimi svečami.

Prikaži opis ponudnika

VAJB TRADING

Kontaktna oseba: Jan Štihovič

Podjetje Vajb trading, d. o. o., se ukvarja s prodajo visoko kvalitetnih konopljinih izdelkov CBD blagovne znamke Bushta. Pri nas lahko dobite CBD posušene konopljine vršičke štirih različnih vrst (lemon haze, strawberry, harlequin in cheese) ter CBD-olje oz. CBD-kapljice. Izdelke trenutno uvažamo iz Švice, do konca leta 2020 pa nameravamo tržišču ponuditi linijo izdelkov iz konoplje, v celoti pridelane na slovenski Obali.
Podjetje se ukvarja z distribucijo izdelkov iz centralnega skladišča v Izoli na območje Slovenije in celotne EU.

Prikaži opis ponudnika

WARCOM

Kontaktna oseba: Warner Mahnič

Prodaja in servis gostinske opreme. Nudimo vam celotno projektiranje gostinskih obratov, od ideje do izvedbe, ali pri prenovi vaše obstoječe kuhinje. Za vso opremo nudimo izobraževanje ter zagotavljamo strokovno vzdrževanje.

Prikaži opis ponudnika

ZLATARNA KOLATAHI

Kontaktna oseba: Renaldo Kolatahi

Ponujamo največjo in najboljšo izbiro zlatega, srebrnega, diamantnega nakita: zaročnih prstanov, poročnih prstanov in drugih izdelkov. Svoje poslanstvo uspešno gradimo na kakovosti, znanju in dolgoletni tradiciji že od 1897. Ponujamo vam popravilo vseh vrste nakita, tudi bižuterije, lotanje zlata in srebra, čiščenje, povečavo in pomanjšavo prstanov, nižanje perlic. Izdelamo nakit po vaši želji. Nudimo zaupanja vreden odkup ali predelavo vašega starega zlata.
Dodatna ponudba: oddaja apartmajev, manikura.

Prikaži opis ponudnika

ZLATARSTVO - GIOIELLERIA VAGAJA

Kontaktna oseba: Matic Kričej

pon.–pet.: 9.00–12.00 in 16.00–19.00, sob.: 9.00–12.00

Proizvodnja lastnega unikatnega nakita, predelava starega nakita ali zamenjava za novega, izdelava nakita po naročilu, kakovostno opravljena popravila in strokovna obnova nakita, ekspertno vgrajevanje in ocenjevanje dragih in poldragih kamnov, graviranje, svetovanje.

Prikaži opis ponudnika

Preglej ponudnike na zemljevidu