Italiano

Podkategorije

Ponudniki

ART ROCK HOTEL

Kontaktna oseba: Edmond Petrovič

ART ROCK HOTEL je tematski hotel, v katerem je vsaka soba oblikovana v slogu določene glasbene skupine, ki je zaznamovala glasbeno sceno na slovenski Obali. Mednje štejemo najbolj poznane slovenske, italijanske in balkanske rock skupine. Hotel je zasnovan tako, da se v njem podoživi celotna glasbena zgodovina. To je hotel aktivnih dogodkov, doživetij in nedvomno vam bo ostal v večnem spominu. 24 sob za 2 do 4 osebe, restavracija, sončna terasa, kongresna dvorana, servis koles, izposoja in skladiščenje koles.

Prikaži opis ponudnika

Belvedere Hotels

Kontaktna oseba: Lea Sevšek Buterin

Belvedere Resort, ki stoji v Krajinskem parku Strunjan, ponuja namestitev v treh različnih kategorijah: Cliff Hotel & Spa****, Ville Belvedere*** ter Camping Belvedere**. Poleg namestitve lahko hotelski in zunanji gostje v poletnih mesecih uživajo v zunanjem bazenu, mini golfu ter izletu z električnimi kolesi.

Prikaži opis ponudnika

Dom dva topola

Kontaktna oseba: Irena Dežjot

Dva topola resort z izjemno lego tik ob morju nudi svojim gostom udobje počitka in kakovostno preživljanje prostega časa. Obdan z zeleno oazo, začinjeno z vonjem po soli navduši prav vsakega ljubitelja narave in miru.
Zaradi mirne lokacije nudi idealen prostor za organizacijo različnih dogodkov. Na vašo željo izvedemo večdnevne dogodke z nočitvami ter poskrbimo, da so poslovna srečanja, izobraževalne delavnice in osebna praznovanja vir inspiracij, dobrega počutja in miru.
Ponašamo se z večletnimi izkušnjami pri obravnavi gostov z nevrološkimi obolenji. Pri tem uporabljamo različne fizioterapevtske tehnike in masaže. Verjamemo, da je individualen pristop prava pot za doseganje dobrih rezultatov pri posameznem gostu.
Resort je arhitekturno v celoti dostopen ter se ponaša s prilagojeno plažo, na kateri po predhodni najavi v času kopalne sezone nudimo pomoč invalidom, ki pri vstopu v terapevtski bazen ali morje potrebujejo pomoč.
Vabljeni!

Prikaži opis ponudnika

DT Potovanja

Kontaktna oseba: Matej Bizjak

DT Slovenia – PE Izola je podjetje za destinacijski management oz. organizacijo potovanj in dogodkov po Sloveniji za tuje goste. Specializirani smo predvsem za potovanja, poslovna srečanja, organizacijo konferenc in posebnih dogodkov (agencija MICE).

Prikaži opis ponudnika

HALIAETUM

Kontaktna oseba: Aleš Bolje

Želite svoj kotiček le korak od morja? Želite brezskrbno uživati na prelepem vrtu pod bogato senco borovcev, medtem ko se vaši otroci igrajo na vrtu ali kopajo na plaži pred hišo? Se želite izogniti vsakodnevnemu neprijetnemu prenašanju »plažne opreme« v razgretem avtomobilu? Obiščite naš apartma in doživite vse to in mnogo več.

Prikaži opis ponudnika

Hotel Delfin ***

Kontaktna oseba: Nina Golob

V sklopu hotela je gostom na voljo 219 sodobno opremljenih sob s skupno 428 ležišči, neomejeno kopanje v pokritih bazenih in zunanjem bazenu, jutranja telovadba v bazenu in telovadnici, v neposredni bližini je plaža hotela Delfin, pred njim pa parkirišče in garažna hiša (z doplačilom), na recepciji ponujamo možnost uporabe sefa ter interneta, nudimo hotelsko balinišče in rusko kegljišče, brezplačno izposojo pohodniških palic, imamo lasten kozmetični in frizerski salon (masaže, depilacije, pedikure idr.), zdravilni Kneippov vrt dobrega počutja. Vsak dan je za goste hotela organiziran brezplačen prevoz na relaciji železniška postaja Koper–hotel Delfin (prijava za prevoz na recepciji hotela).

Prikaži opis ponudnika

Hotel Marina ****

Hotel je bil zgrajen leta 1969 in se nahaja v izolskem mestnem jedru. Večina sob je obrnjena proti izolskemu mandraču. Hotel ima več kot 100 ležišč v 49 klimatiziranih in sodobno opremljenih sobah in je le 200 m oddaljen od plaže Svetilnik. Tako hotelskim gostom kot zunanjim obiskovalcem nudimo masaže ter zasebni najem Vip Spa-ja, ki vključuje finsko savno, masažni bazenček, manjšo penino ter sadje. Na voljo je vrhunska restavracija Hotel Marina. Poskrbimo tudi za ogled slovenske Obale z barčico. Recepcija deluje 24 ur na dan, Wi-Fi je brezplačen.

Prikaži opis ponudnika

INSULA TOURS

Kontaktna oseba: Darka Slamay

Ulica Salvadora Allendeja 7Prikaži pot
24/7, po telefonu, e mailu in prek spletne strani

  • Licenca za opravljanje poklica vodnik (turistično vodenje): Nacionalna licenca za turističnega vodnika, vodim v slovenskem, nemškem, italijanskem, hrvaškem in angleškem jeziku
  • Licenca za opravljanje prevoza potnikov (transferji in izleti) – organizacija in izvedba izletov po Sloveniji, Hrvaški in Italiji
  • Licenca za turistično agencijo oz. za opravljanje dejavnosti organiziranja in prodaje turističnih aranžmajev

Prikaži opis ponudnika

Izletniška kmetija Baredi

Kontaktni osebi: Tatjana Jugovac in Valter Jugovac

Nahajamo se na Baredih, nekaj kilometrov iz Izole. Na voljo imamo 4 sobe z zakonsko posteljo in dodatnim ležiščem, svojo kopalnico in hladilnikom ter 2 apartmaja s sobo z zakonsko posteljo, kopalnico s tušem in kuhinjo, kjer se nahaja še eno dodatno ležišče. Vse enote imajo svoj balkon in zagotovljeno parkirišče. V okolici turistične kmetije je urejena pešpot. Med vikendi se lahko v domači gostilni okrepčate z domačo hrano in pijačo. V okolici so številne kolesarske in sprehajalne poti.

Prikaži opis ponudnika

KEFER TRGOVINA IN STORITVE

Kontaktna oseba: Mateja Kefer

Turistično vodenje, organizacija izletov, prevozi potnikov.

Prikaži opis ponudnika

OUTDOOR CAMPERVAN

Kontaktna oseba: Borut Anzeljic

V najem ponujamo volkswagen Californio 4 motion. Outdoor campervan je namenjen kampiranju za 4 do 5 oseb, saj je opremljen z velikima posteljama: 150 x 200 in zgornjo 120 x 200. V hladnejših dneh se lahko pogrejete z ogrevalnim sistemom webasto. Izredno udobno vozilo za vožnjo po različnih poteh ima vse, kar ponuja sodoben SUV, hkrati pa je odličen mini apartma na štirih kolesih. Primeren je za vse avanturiste, ki radi raziskujejo nove kraje z željo po aktivnem oddihu.

Prikaži opis ponudnika

Plaža Svetilnik Izola

Kontaktna oseba: Roki Pečar

Na plaži pri Svetilniku oddajamo v najem ležalnike, senčnike in varnostne sefe za shranjevanje osebnih predmetov ter poskrbimo za to, da se obiskovalci plaže počutijo varne s povečano ponudbo plažnih pripomočkov.

Prikaži opis ponudnika

RENT A BIKE IZOLA

Kontaktna oseba: Peter Može

Od leta 2018 v Izoli oddajamo različne tipe koles. V naši floti imamo otroška, mestna, gorska, treking in električna kolesa. Naša posebnost so zložljiva 20-colska kolesa, t. i. poni. V sodelovanju s trgovino in servisom koles Koloset smo posodobili našo floto z novimi treking kolesi znamke Giant.
Pri nas vam lahko pomagamo pri iskanju namestitev v Izoli in bližnji okolici. Sodelujemo tudi s turistično agencijo Bele skale, tako da našim gostom ponujamo tudi različne dnevne izlete, razne degustacije, oglede mest in ostale storitve.
Našo pisarno najdete v starem mestnem jedru v Ljubljanski ulici.

Prikaži opis ponudnika

TIC IZOLA

Kontaktna oseba: Dean Kocjančič

V TIC Izola vam bomo z veseljem pomagali doživeti nepozaben oddih v Izoli in slovenski Istri. Predstavili vam bomo znamenitosti, restavracije, nastanitvene možnosti, plaže, aktivnosti in vas seznanili z aktualnimi informacijami ter dogodki. Obiskovalcem nudimo tudi promocijski material Izole, slovenske Istre in Slovenije.

Prikaži opis ponudnika

TURISTIČNA AGENCIJA BELE SKALE

Kontaktni osebi: Patricija Fili in Bojan Oblak

od junija do septembra: pon.–sob.: 9.00–18.00, ned. in prazniki 9.00-13.00, od oktobra do maja: pon.–pet: 9.00–17.00; sob.: 9.00–13.00, nedelja in prazniki zaprto

Zasebne sobe in apartmaji, hotelske namestitve, izleti po morju, panoramski poleti s helikopterjem, eno- in večdnevni izleti po Sloveniji in tujini, izleti po naročilu za manjše in večje zaključene skupine, potovanja, letalske karte, vstopnice za koncerte, dopustovanja na Hrvaškem in drugod v tujini, Top trips & tips izleti.

Prodaja izvirnih spominkov, daril, izbranih vin, oljčnega in bučnega olja ter tartufov.

Prodajno mesto kartice ugodnosti ISTRACARD.

Prikaži opis ponudnika

TURISTIČNA AGENCIJA SPIK

Kontaktna oseba: Nataliya Chubar

Oddaja turističnih aranžmajev v poletnem času, organizacija skupinskih in individualnih izletov po Sloveniji, Italiji, degustacije, najem barke, izleti s katamaranom v Benetke.
Rent of tourist apartments in the summer, organization of group and individual excursions around Slovenia, Italy, tasting tourism, rent boats. Catamaran trips to Venice.

Prikaži opis ponudnika

Turistična kmetija Medljan

Kontaktni osebi: Marina Ogrin in Marko Kodarin

Nahajamo se na Medljanu, 4 km iz Izole. Pri nas se lahko sprostite ali pa ste aktivni (jahanje, sprehodi v naravi). Ponujamo tipično istrsko kulinariko (mineštre, njoki, polenta, mesne jedi, istrske slaščice) in strežemo tipična lokalna vina (refošk in malvazijo). Na voljo imamo 2 apartmaja: v vsakem je bivalni prostor s kuhinjskim kotičkom, dve spalnici in kopalnica, možno pa je namestiti tudi dodatno (5.) ležišče. Na razpolago sta tudi 2 sobi: vsaka ima 3 ležišča (možnost dodatnega ležišča), vsi prostori pa imajo svoj vhod in lep pogled na Korte. Pomlad in jesen sta najprimernejša termina za jahanje z našimi ali svojimi konji. Kmetija ponuja šolo jahanja ali vodeno jahanje po slovenski Istri, sprehode po neokrnjeni naravi, lokostrelstvo. Organiziramo pristne domače igre, kot so metanje škril, podkev, ciljanja s fračo. Možno je tudi aktivno bivanje na kmetiji – gostje lahko sodelujejo pri vsakodnevnem delu na kmetiji.

Prikaži opis ponudnika

TURISTIČNE STORITVE MARINA OGRIN

Kontaktna oseba: Marina Ogrin

po predhodni rezervaciji oz. dogovoru

Lokalno turistično vodenje, nastanitev v turističnih apartmajih in sobah.

Prikaži opis ponudnika

Preglej ponudnike na zemljevidu