Italiano

Ponudniki

FizioPET

Kontaktna oseba: Marjuta Žepič Tušar, dr. vet. med.

Vašim živalim s pomočjo fizioterapije pomagamo pri hitrejšem okrevanju po poškodbah mišic/vezi/tetiv ter po ortopedskih in nevroloških operativnih posegih. Poleg tega s pomočjo manualne terapije lajšamo bolečine pri kronično degenerativnih sklepnih obolenjih in starostnih tegobah vaših ljubljenčkov. S pomočjo laserske terapije pripomoremo k hitrejšemu celjenju ran in lajšanju težav ob določenih dermatoloških težavah. Za vaše kosmatince imamo na voljo najsodobnejše naprave (K-laser terapija, elektromagnetna terapija, tecarterapija, elektroterapija, trigerpoint terapija, kinesio taping, shujševalni programi, terapevtska vadba itd.).

Prikaži opis ponudnika

MISS HOPE – trgovina za male živali

Kontaktna oseba: Katja Tul

pon.–pet.: 8.30–12.00 in 15.00–19.00, sob.: 9.00–13.00

V specializirani trgovini za male živali ponujamo hrano, opremo in sredstva za nego malih živali. Pri nas dobite organske, ekološke, naravne in tudi okolju prijazne izdelke. Za vaše hišne ljubljenčke smo skrbno izbrali le kvalitetne izdelke, ki niso testirani na živalih. V sklopu trgovine imamo tudi pasjo pekarno Tačka, ki je edina pasja pekarna na Obali. Naši ročno izdelani priboljški vsebujejo le naravne sestavine, so brez dodane soli, sladkorja, umetnih sladil, konzervansov in drugih škodljivih dodatkov. Izdelujemo tudi torte za pasje rojstnodnevne zabave.

Prikaži opis ponudnika

MOJ KUŽA IZOLA

Kontaktna oseba: Desa Stubelj

Nega velikih in malih psov: kopanje, striženje, česanje, striženje nohtov, nega ušes, trimanje. Nega mačke.

Prikaži opis ponudnika

RIVA TGS

Kontaktna oseba: Martina Zornada

+386 5 641 42 99 RIVA TGS, d. o. o.
pon.–pet.: 8.30–13.00 in 14.00–17.00, sob.: 9.00–12.00

Trgovina za male živali. Prodajamo opremo in hrano za male živali.

Prikaži opis ponudnika

Veterinarski center Lara

Kontaktna oseba: Lara Kralj, dr. vet. med.

pon.–pet.: 8.00–18.00, sob.: 8.00–12.00

Z zdravljenjem malih živali se ukvarjamo že petnajst let. Opravljamo vso krvno diagnostiko v našem in zunanjem mednarodnem laboratoriju ter ultrazvočno in rentgensko diagnostiko. Velik hospital nam omogoča, da lahko zdravimo več kritičnih pacientov hkrati, zato imamo tudi večje preživetje. Sodoben inhalacijski aparat z avtomatičnim respiratorjem nam omogoča opravljanje zahtevnih kirurških posegov. Pacientom z lokomotornimi težavami nudimo možnost tecar- in laserske terapije. Pri nas deluje tudi bioresonančna terapevtka Urška Grahek (bioharmonija). V zgornjih prostorih centra imamo sodoben hotel za pse in mačke, v katerem večkrat gostimo kronično bolne živali, ki jih lastniki ne morejo pustiti v običajnem varstvu. V prostorih čakalnice je trgovina z najboljšo hrano (običajno in dietetično) ter dodatki in zdravila za naše hišne ljubljenčke.

Prikaži opis ponudnika

Preglej ponudnike na zemljevidu