Italiano

Ponudniki

BOBr

Kontaktna oseba: Alja Brečko

Naše poslanstvo je razvijati intelekt otrok v zabavnem okolju, prilagojenem razvoju možganov, pri tem pa spodbujati otrokove talente in odkrivati njegove sposobnosti. Otroke želimo vzgojiti kot vodje, ki so sami odgovorni za svoje življenje z velikim samozavedanjem svojega obnašanja. Brainobrain je izobraževalni program za razvoj življenjskih veščin pri otrocih med 4. in 14. letom. Rezultati programa so: koncentracija, fokus, vizualizacija, spomin, samozavest, kreativnost. Do njih pridemo s pomočjo mentalne aritmetike abakus. Podjetje opravlja dejavnost v Kopru in Luciji.

Prikaži opis ponudnika

Detacom – spletna prodaja igrač

Kontaktna oseba: Tamara Koren Panger

Naše podjetje se ukvarja s spletno prodajo igrač in pripomočkov za otroke znanih blagovnih znamk.

Prikaži opis ponudnika

Itrend, spletna trgovina Bimbo

Kontaktna oseba: Roman Šurla

Spletna trgovina Bimbo je spletna trgovina z otroškimi vozički, otroško opremo in pohištvom, otroškimi avti in kolesi, igračami, šolskimi torbami in potrebščinami ter vsem, kar potrebuje otrok od rojstva pa vse tja do začetka šole.
Naš cilj je osrečiti starše in otroke z izbranimi izdelki, katerih razmerje med kakovostjo in ceno je na zelo visokem nivoju, s čimer omogočamo nakup najboljših evropskih blagovnih znamk po dostopnih cenah.

Prikaži opis ponudnika

Mehano – spletna prodaja igrač

+386 5 660 81 10 Mehano d.o.o.
8.00–16.30

Igrače Mehano – spletna prodaja

Prikaži opis ponudnika

MOVE IN DANCE

Kontaktna oseba: Ingrid Gregorič

Plesne in gibalne poti z Ingrid Gregorič ponujajo novo vizijo plesa, po kateri svobodno raziskovanje čustev in občutkov ob glasbi otrokom omogoča ustvarjanje lastnega plesa.
Ingrid otroke opazuje in jih vodi. Njihove na novo odkrite gibe preoblikuje v klasične in sodobne plesne korake. Z nami otroci raziskujejo ves ustvarjalni svet in svoj jaz.

Prikaži opis ponudnika

Sinitus

Kontaktna oseba: Brigita Krulc

pon.–pet.: 8.00–16.00

Podjetje se ukvarja s prodajo didaktičnega materiala za otroke, od družabnih iger pa vse do učenja abecede, sestavljanja geometrijskih likov, pisanja, spoznavanja števil itd.
Vsi izdelki so izdelani izključno iz lesa, barvani z eko barvami, v svoj prodajni asortima smo vključili tudi program Montessori.
Podjetje otrokom s posebnimi potrebami ponuja razne njim prilagojene programe učenja s prenosom aplikacije na računalnik ali tablico za šolstvo in domačo uporabo.

Prikaži opis ponudnika

VESELE ROKICE, ANIMACIJE

Kontaktni osebi: Elena Žgavec Fičković in Gorazd Fičković

Vesele rokice se ukvarjamo s pripravo in izvedbo animacijskih in promocijskih aktivnosti za podjetja, organizacije in zaključene skupine. Naša prioriteta so otroške animacije. Otroke popeljemo v magični svet sanj in domišljije, odrasli pa postanejo spet otroci. Nudimo razne otroške, plesne, športne dejavnosti, ustvarjalne unikatne izdelke in še mnogo več. Verjemite, da bo zabava zanimiva in nepozabna. Vse seveda prilagodimo starosti in številu otrok.

Prikaži opis ponudnika

Preglej ponudnike na zemljevidu